2020-08-07 01:43

Bilanț extraordinar al campaniei 20% pentru HOSPICE susținută de PUTEREA. S-au strâns aproape 1,8 milioane de lei pentru bolnavii incurabili

 |  19:53
Bilanț extraordinar al campaniei 20% pentru HOSPICE susținută de PUTEREA. S-au strâns aproape 1,8 milioane de lei pentru bolnavii incurabili

HOSPICE Casa Speranței a colectat 1.775.809 lei în lunile noiembrie și decembrie 2015, în cadrul campaniei „Dorință de Crăciun”, de direcționare a până la 20% din impozitul pe profit al companiilor, campanie în care PUTEREA a fost partener media.

Suma este cu 10% mai mare decât cea strânsă în aceeași perioadă a anului precedent. 274 de companii au sprijinit Hospice în 2015, cu 46% mai multe decât în anul anterior. Cu banii colectați, fundația va putea oferi 5850 de vizite la domiciliu pentru pacienții care suferă de boli incurabile, 3.000 de zile de internare în unitățile cu paturi din București și Brașov și 4.000 de participări în centrele de zi.

Campania derulată de HOSPICE Casa Speranței pentru direcționarea a 20% din impozitul pe profit s-a desfășurat în noiembrie - decembrie 2015 și s-a adresat companiilor care au înregistrat profit.

HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire medicală pentru copiii și adulții diagnosticați cu boli incurabile, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru aceștia și familiile lor. Îngrijirea la domiciliu a copiilor și adulților este necesară în toate etapele bolii, pentru ca familia să primească sprijin medical specializat și să fie consiliată în legătură cu terapiile pe care trebuie să le efectueze pentru menținerea sau îmbunătățirea stării de sănătate a celui afectat de o boală incurabilă.

HOSPICE dispune de unități cu paturi în centrele proprii din București și Brașov. Internarea se face atunci când starea pacientului necesită îngrijire și supraveghere medicală continuă, ori când persoana care îl îngrijește nu poate fi disponibilă. Internarea se face pe o perioadă de maximum 14 zile. Centrele de zi, atât cele pentru copii, cât și cele pentru adulți, sunt locuri de întâlnire cu prietenii. Acolo merg deopotrivă persoanele internate, cât și cele îngrijite la domiciliu. Personalul Hospice, format din angajați și voluntari, adevărați „îngeri pe pământ”, face tot posibilul ca pacienții să trăiască din plin fiecare clipă și să iasă din izolarea pe care o construiește suferința.

PUTEREA a fost alături de HOSPICE Casa Speranței în campania de direcționare a 20% din impozitul pe profit al companiilor. Pe durata acestei campanii, pe www.puterea.ro a fost afișat un banner având ca landing page site-ul 20.hospice.ro. PUTEREA a preluat și comunicatele de presă ale HOSPICE privind campania „Dorință de Crăciun”. Brandul PUTEREA a beneficiat de vizibilitate în pagina de campanie 20.hospice.ro, fiind menționat ca partener în comunicatele de presă ale HOSPICE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz