2019-10-14 08:47

BILETUL UNIC metrou-RATB va fi introdus mai repede decât ai fi crezut. Anunţ OFICIAL

 |  13:52
BILETUL UNIC metrou-RATB va fi introdus mai repede decât ai fi crezut. Anunţ OFICIAL

Metrorex și Regia Autonomă de Transport București introduc biletul unic de călătorie. Şi asta mult mai repede decât ai fi crezut.

"De mâine (duminică n.r), noile titluri de călătorie pot fi achiziționate atât de la casieriile Metrorex cât și de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări", precizează reprezentanții Metrorex într-un comunicat.

Cu biletul unic Metrorex — RATB se pot efectua călătorii multiple cu metroul și mijloacele de transport de suprafață ale RATB într-un interval de 60 de minute. Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, fiind permisă călătoria până la capătul liniei RATB sau până la ieșirea din stațiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcătuit din costul biletului RATB, în valoare de 1,30 lei, cel al biletului Metrorex, în valoare de 2,50 lei, la care se adaugă costul cardului și cheltuielile cu mentenanța.

Noile titluri de călătorie, care pot fi utilizate în toate stațiile de metrou, sunt: bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) — 5 lei, bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) — 34 de lei și abonament de o zi (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) — 17 lei.

Biletele unice vor putea fi încărcate pe suport contactless ultralight și validate, atât la porțile de acces din stațiile de metrou, cât și la validatoarele din mijloacele de transport de suprafață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Dec 2017

ha ha si dupa ce-l validezi astepti o ora masina....si ai cumparat biletul degeaba.........SIKTIR curva jegoasa de la primarie panarama-trompeta firea-ai a dracului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray