2020-02-18 17:25

Black Friday devine Black Week prelungit. Reduceri de preţ până pe 1 decembrie

 |  21:01
Black Friday devine Black Week prelungit. Reduceri de preţ până pe 1 decembrie

Fenomenul Black Friday, numit şi Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns de puţini ani şi în România, însă a devenit rapid extrem de popular, pentru că foarte multe magazine şi retaileri au oferit (şi vor oferi şi în acest an) reduceri importante în această zi. Şi cum în fiecare an tot mai mulţi români se înghesuie la “chilipiruri”, retailerii vor organiza Black Friday 2014 timp de mai multe zile.

Deşi ne-am obişnuit ca Black Friday să pice în ultima vineri a lunii noiembrie, în 2014 lucrurile se schimbă puţin. În mod normal, Black Friday 2014 România ar trebui să aibă loc pe data de 28 noiembrie 2014, “sărbătoarea reducerilor şi ofertelor” din România fiind legată de evenimentul din afară. “Însă, anul trecut o serie de magazine mari, precum eMag, Evomag.ro, Flanco, Domo, Altex şi multe altele au anunţat că vor devansa Black Friday organizat de ei în acest an cu o săptămână mai devreme, în vinerea de 22 noiembrie 2013. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, 22-24 noiembrie, în limita stocurilor. Astfel, anul acesta Black Fridayse va organiza în primul rând pe data de 21 noiembrie 2014! Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 21, o serie destul de însemnată de retaileri şi magazine vor pregăti ofertele pentru data de 28 noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea. Cu alte cuvinte, putem spune că anul acesta Black Friday a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 21 noiembrie şi va dura până pe 1 decembrie, cu două puncte culminante: vinerile de 21 şi de 28 ale acestei luni », se menţionează pe www.blackfridayromania.net.

Majoritatea ofertelor de la magazinele locale se vor împărţi pe toată durata săptămânii în care pică cele două zile de Black Friday 2014, adică 20 noiembrie – 1 decembrie. S-ar putea însă ca unele reduceri să intre în vigoare cu câteva zile înaintea Vinerii Negre. Cele mai mari discounturi la laptopuri, televizoare, telefoane mobile şi alte gadgeturi vor apărea vineri pe 21, şi în weekendul imediat următor, pe 22 şi 23 noiembrie, sau în weekendul ce va urma, în funcţie de cum îşi alege fiecare magazin perioada reducerilor.

Magazinul online eMag.ro a anunţat deja că estimează vânzări de 150 milioane de lei în perioada campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc în data de 21 noiembrie. Reducerile ajung până la 75% şi vor fi aplicate pentru produse IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice şi climatizare, produse de îngrijire personală şi cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină.

Despre

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

Lista magazinelor româneşti participante la perioada de reduceri o găsiţi pe .  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine