2020-07-07 20:18

BLOG DE POLIŢIST LA RUTIERĂ: O campanie umanitară cu happy end

 |  15:31
BLOG DE POLIŢIST LA RUTIERĂ: O campanie umanitară cu happy end

Când mi-a scris prima oară Elena şi m-a rugat să o ajut, i-am promis că vom reuşi să strângem suma de bani necesară. Era vreo 1 noaptea când am citit mesajul de la ea şi când i-am şi răspuns. Mi-a răspuns imediat, nu dormea, era în spital lângă fetița ei.

Deşi nu făcusem decât să îi promit, deja îmi mulțumea din tot sufletul ei. Am adormit cu gândul la promisiunea făcută, iar a doua zi am început să dau telefoane şi să mă rog de oameni care ar fi putut să mediatizeze cazul, să o facă. Refuzuri. Numai refuzuri. Mă panicasem şi mă întrebam ce oi fi avut în cap să fac o asemenea promisiune unei mame aflate într-o situație disperată. Acționasem impulsiv şi fără să mă gândesc că s-ar putea să nu mă pot ține de promisiune. În ziua aia nu am avut curaj să îi scriu Elenei nimic, dar mi-a scris ea pe la 2 noaptea. Era tot o rugăminte de a o ajuta. O rugăminte care m-a făcut praf pentru că nu vedeam cum aş putea să o ajut şi nu ştiam ce să îi răspund, mai ales că dădusem deja un share la o postare cu cazul ei şi strânsesem vreo câteva like-uri, total nefolositoare pentru operația Mariei. M-am gândit că ar trebui să descriu eu cazul şi să vă cer vouă ajutorul, dar recunosc că nu eram atât de sigur că vom reuşi. Din fericire, aşa mobilizare a oamenilor nu prea am mai văzut şi suma a fost strânsă într-un timp record.

Eu nu am făcut referire nicio clipă la ajutorul lui Dumnezeu, deoarece sunt foarte mulți atei care au donat şi nu cred că le-ar pica bine ca acum, după toate eforturile făcute de ei şi mai ales de medicul care a făcut operația, să audă un "Mulțumesc lui Dumnezeu!".

Eu cred că în toată povestea asta, Dumnezeu am fost noi toți, cei care am dat dovadă de iubire față de un pui de om şi l-am ajutat cu ce am putut. De asemenea, medicul din fotografie merită toată aprecierea noastră, ca să nu mai vorbesc de Elena, care a dat dovadă de cât de puternică poate fi o mamă.

Cam asta a fost povestea Mariei, o poveste cu un final fericit!

Drum bun, Maria, din Turcia spre Iaşi şi pe calea vieții de la copil la adult!

Vă mulțumesc încă o dată!

BLOG DE POLIŢIST LA RUTIERĂ: O campanie umanitară cu happy end
zoom

Pentru cei care au donat pentru Măriuca atunci când i-am rugat să facă asta, luați acum de vă simțiți bine, "egoiştilor"! Vă mulțumesc încă o dată pentru ce s-a întâmplat în acele zile de donații, a fost probabil cea mai reuşită mobilizare de acest fel şi a avut şi un final fericit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz