2020-02-18 21:37

BLOG PE HÂRTIE. Ăsta sunt! Asta simt! Asta fac! Toată viaţa mi-a plăcut să primesc lucruri!

 |  17:18
BLOG PE HÂRTIE. Ăsta sunt! Asta simt! Asta fac! Toată viaţa mi-a plăcut să primesc lucruri!

Lucruri, gesturi, fapte, vorbe! Mi-a plăcut şi îmi place la nebunie! Ca fiecare dintre noi, mă simt uneori bine, uneori important, uneori chiar fericit. Mi-a plăcut să primesc în egală măsură să şi ofer, dar mi-a plăcut să primesc doar şi numai dacă merit sau dacă cel ce a oferit şi-a dorit să-mi ofere, să-mi spună sau să împartă cu mine ceva. Şi-a dorit din tot sufletul! Mi-a dat, mi-a oferit, mi-a zis pentru că aşa a simţit,vrut sau şi-a dorit. Niciodată nu mi-am dorit să primesc ceva, orice doar şi numai pentru că cineva a înţeles că vreau,doar pentru că cineva m-a auzit că îmi doresc sau pentru că am cerut! Niciodată!

Cred cu toată convingerea că poate asta este una dintre cele mai mari umilinţe! Îmi doresc să primesc ce merit! Îmi doresc să primesc ce simt oamenii că vor să-mi ofere! Îmi doresc să aud ce vor cei de lângă mine să-mi spună! Îmi doresc să fiu acolo unde îmi place, dar şi acolo unde sunt dorit! Îmi doresc să vorbesc cu oameni cărora le face plăcere să fie lângă mine! Îmi doresc să fiu între oamnei cărora nu le este ruşine că stau lângă mine! Îmi dorec să fiu lângă cei cărora nu le este frică să fie lângă mine! Îmi doresc să fiu lângă oamenii cu care mă simt bine, dar cel mai important lângă oamenii care se simt bine cu mine şi îmi doresc să fiu lângă oamenii care simt şi îşi doresc să fie lângă mine.

Poate sunt orgolios,poate că sunt egoist, poate chiar egocentrist,dar da! Mai important decât să fiu acolo unde îmi place sau unde mă simt bine este să fiu acolo unde sunt dorit,lângă cei care doresc să fiu lângă ei indiferent de ce spun alţii, indiferent de cum sunt judecaţi, indiferent de orice şi oricine şi asta doar pentru că îşi doresc! Asta îmi doresc şi ştiu că o să-mi doresc toată viaţa! Dacă unii dintre voi "mă citesc", îmi doresc să o facă pentru aşa vor ei şi nu din alte motive! Dacă mi-a fost ruşine să fac ceva,nu am făcut! Dacă mi-a fost frică să fac ceva, nu am făcut! Dacă fac,zic,scriu, înseamnă că asta gândesc,asta simt, asta vreau şi nu mi-e nici ruşine şi nici frică!Vă mulţumesc! So...!

http://remuszamfirescu.ro/


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-24Parerea ta...

FOARTE FRUMOS....
24 Ian 2016

dar și periculos! 1. Cum să preferi să fii acolo unde ești dorit de alții, decât acolo unde te simți bine și-ți place? Păi dacă dorești să fii acolo unde te simți bine și-ți place, imposibil să nu fie cel puțin unul/a care să-ți placă sau să te placă, nu? 2. În cazul locării alături NUMAI alături de cei care te doresc, posibil să fie atât de captivant și determinant spre starea ta de bine, încât indiferent de mediul în care trăiesc aceștia să-ți devină și tie plăcut? OK, am înțeles...
îN ”ARTICOL” ESTE VORBA
24 Ian 2016

ȘI despre stima de sine care vine și poate rămâne ridicată datorită aprecierii din partea celor care știu să te ”citească”, care-ți prind/surprind esența și care merită/te merită totodată....oameni de același calibru sau cu o clasă sau două deasupra ta care, spre satisfacția ta și-a orgoliului tău, DAR datorită ție, a efortului tău, a felului tău de-a fi, alături de cunoștințe și o permanentă auto-îmbunătățire a ta (ca persoană), îți produce stare de bine și de auto-mulțumire fiindcă, 1. suntem animale sociale și 2. nu te încălzește că te place unul care scuipă semnițe pe jos, dar tot el le și mătură (având 4 clase), ori să te placă o duduie care-ți zâmbește lăbărțat și știrb, dintr-un incisiv îmbrăcat în ”aur” lucind în soare, atunci când îți vede statura-ți impozantă, adulmecănd atunci când treci pe lângă, fremătându-i nările datorită dârei de after-shave lăsată în urmă, no?
N-AM îNțELES FAZA
24 Ian 2016

cu cea mai mare umilință în a primi DOAR ceea ce-ți dorești! De ce? Pentru că ai sesiza-o ca pe-o pomană sau pentru că o dată și imediat împlinită, ar dispărea și bucuria care face obiectul dorinței pentru care trebuie să miști, să acționezi, să lupți?!
LA ALTA,
24 Ian 2016

mai ”periculoasă”, spuneți ”Îmi doresc să primesc ce simt oamenii că vor să-mi ofere!” Ok...e bine, dar ce te faci când oamenii habar n-au ce-ți TREBUIE ori ai tu NEVOIE să-ți ofere, ca să te simți bine? Acuma depinde și de ceea ce înțelegi să-ți ofere - de la lucruri până la sentimente, parteneriate! Oricu, indiferent că este vorba de material sau spiritual, faptul că te-au ghicit sau știu ce-ți trebuie, DEJA te face să te simți bine și în largul tău, nu?
IAR PRIN
24 Ian 2016

”Îmi doresc să aud ce vor cei de lângă mine să-mi spună! ” arată o dorință de sinceritate și autenticitate în/din relațiile dintre oameni (indiferent de care fel....) care te-ajută să te vezi ca-n oglindă, dar și să te îmbunătățești (unde și dacă este cazul), nu? Asta ar determina-o pe cealaltă, a dorinței de a nu le fi frică de tine, dar nici de ei în a se (ex)pune, exprima! Nu știu, poate ar trebui să învățăm generațiile viitoare dacă noi n-am reușit, să revenim la dialogul simplu, curat, sincer ca atunci când eram copii la școală și ne bucuram grozav când ne întâlneam unii cu alții, spunând sincer ce știm, simțim, gândim...că uneori ne mai și cafteam, e altceva! Ne măsuram forțele, capacitatea și știam cine cu cine se poate măsura, ce poate și ce va ajunge....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine