2020-04-08 13:04

Boc susţine că nu a auzit de iniţiativa privind impozitarea nunţilor şi botezurilor

 |  16:05

PremierulEmil Boc a declarat că nu are cunoştinţă de iniţiativa deputatului PDL de TimişGheorghe Ciobanu privind impozitarea nunţilor, botezurilor şi a banchetelor şia motivat astfel că nu poate comenta această propunere. "Nu am cunoştinţădespre această iniţiativă, nu ştiu despre ce este vorba şi nu pot să măpronunţ", a răspuns Boc solicitat de jurnalişti să comenteze propunereadeputatului PDL.

DeputatulPDL de Timiş Gheorghe Ciobanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că apropus preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), SorinBlejnar, impozitarea nunţilor, botezurilor şi a banchetelor, afirmând căevaziunea fiscală în acest domeniu este "fantastică".

Ciobanu,care este membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din cadrul CamereiDeputaţilor, a afirmat că Ministerul de Finanţe are termen o lună pentruintroducerea unui impozit forfetar care să vizeze "zonele de evaziunefiscală" şi, în acest context, a avut discuţii cu preşedintele ANAF, SorinBlejnar, căruia i-a "sugerat" impozitarea nunţilor, botezurilor şi a banchetelor.

DeputatulPDL de Timiş a precizat că Ministerul Finanţelor lucrează la o metodă de"control indirect" al acestor activităţi.

El nu aputut să precizeze cu exactitate ce anume se va impozita în cadrul acestor evenimente,însă a afirmat că evaziunea fiscală în acest domeniu este"fantastică", doar în Timişoara având loc, în fiecare săptămână,circa o sută de nunţi, iar la un astfel de eveniment participă, în medie,aproximativ o sută de persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

GEORGETA
01 Oct 2010

si voi il credeti?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine