2020-04-05 16:54

Borduiada, înlocuită cu becuiada. Edilii au inventat o nouă afacere: iluminatul parcurilor și a străzilor

 |  15:46
Borduiada, înlocuită cu becuiada. Edilii au inventat o nouă afacere: iluminatul parcurilor și a străzilor

Edilii au început să schimbe becuri pe bandă rulantă, după ce au terminat de montat etaje de borduri. Există și un banc în sector 3 al Capitalei: te poți sinucide dacă te arunci de pe borduri în Sectorul 3 al Capitalei, așa de înalte le-au pus angajații edilului Robert Negoiță.

Concret, după ce au montat etaje de borduri, edilii bucureșteni s-au reoreintat și au trecut de la borduiadă la becuiadă, pun becuri și schimbă iluminatul public în parcuri, pe străzi- pe motiv că nu este modern.

Cel mai recent contract a fost semnat de Primăria Sectorului 2 a Capitalei, care prevede montarea de becuri led în parcurile Ion Creangă, Național, Obor, Maior Coravu, dar și în intersecția Popa Nan-Țepeș Vodă. 

Potrivit documentelor consultate de jurnaliștii ziarului Puterea, edilul Sectorului 2 a semnat la sfârșitul anului trecut aceste contracte care prevăd montarea de becuri în valoare de 4,43 de milioane de lei, fără TVA. 

Administrația Domeniului Public Sector 2 a semnat contract pentru iluminat cu firma Electrică Power Conect SRL, toate contractele fiind atribuite în aceeași zi. Societatea este client vechi la Sectorul 2, deși potrivit datelor publice ar avea doar 3 angajați. Astfel, La începutul anului 2013, ADP Sector 2 a incehiat un acord cadru cu firma ELECTRICĂ POWER CONECT în valoare de 1,4 milioane lei fără TVA pentru întreținerea iluminatului public din parcuri, scuaruri și sere, aflate în administrarea instituției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-06Parerea ta...

ANDREI
08 Ian 2020

Greseala gramaticala in titlu: iluminatul parcurilor si al (nu a) strazilor. Inapoi la lectii, doamna ziarist.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine