2020-07-05 17:14

Bucureştiul are primar interimar

 |  19:17
Bucureştiul are primar interimar

Consilierii Capitalei şi-au ales, marţi, un nou viceprimar şi, apoi, un primar interimar după arestarea lui Sorin Oprescu. Consilierul UNPR, Ştefănel Dan Marin a fost astfel desemnat primar interimar. Deşi demisionase, Cornel Pieptea a fost ales din nou viceprimar.

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei cu 39 de voturi "pentru", fără a înregistra vreun vot "împotrivă", anunţă Mediafax. Anterior, Marin fusese ales viceprimar cu 41 de voturi, dintre care 34 "pentru", cinci "împotrivă" şi două anulate.

El a candidat la funcţia de viceprimar alături de consiliera independentă Julia Zorkoczy, după demisia viceprimarului Cornel Pieptea.

Celălalt viceprimar al Capitalei, Dan Darabont (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar.

"Suntem minoritari şi dorim să susţinem majoritatea. Vrem să ducem la bun sfârşit acest mandat, mă aşteptam ca PNL să îşi asume responsabilitatea şi să desemneze pe cineva din rândul lor. Îl ştiu pe Ştefănel şi am o părere bună despre el. Îl vom vota şi îl vom sprijini pentru a nu fi nicio defecţiune de parcurs până la sfârşitul anului. Am totuşi un gust amar", a spus Darabonţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz