2020-02-26 22:45

Bulevardul Tineretului, arteră urbană modernă care leagă Sectorul 4 de Centrul Capitalei

 |  18:24
Bulevardul Tineretului, arteră urbană modernă care leagă Sectorul 4 de Centrul Capitalei

Bulevardul Tineretului face joncțiunea dintre Calea Văcărești, la sud, și intersecția dintre bulevardul Dimitrie Cantemir, Calea Șerban Vodă și bulevardul Gheorghe Șincai, la nord, fiind una dintre arterele esențiale care fac legătura cu centrul Capitalei. Bulevardul este mărginit de cartierul cu același nume și de cele două parcuri reprezentative ale Sectorului 4, Lumea Copiilor și Tineretului.

În ultimul an de zile, Sectorul 4 a trecut printr-un masiv proces de modernizare, care a inclus lărgirea străzilor, crearea de noi locuri de parcare, amplasarea noului mobilier urban, elegant și modern, precum și construcția unor fântâni arteziene.

După finalizarea etapei de modernizare, zona Tineretului arată cu totul schimbată, proaspătă, aerisită și cu un aer modern. La acest aspect nou al zonei au contribuit, în mod esențial, modernizarea bulevardului prin amenajarea în spic a locurilor de parcare, retrasarea marcajelor rutiere necesare fluidizării (inclusiv accesul spre Sala Polivalentă și marea parcare din strada Secerei), semaforizarea inteligentă, iluminatul cu sistem led, reamenajarea trotuarelor și amplasarea jardinierelor din granit cu diferiți arbuști ornamentali, precum și montarea pergolelor din lemn la intrările de la scările blocurilor.

Uimitor este și modul cum s-au desfășurat lucrările. Pentru a nu produce disconfort locuitorilor din zonă, proiectele s-au derulat în condiții de siguranță și rapiditate, transformările fiind vizibile de la o zi la alta.

Preocuparea Primăriei Sectorului 4 pentru dezvoltarea urbanistică modernă a sectorului este evidentă, de proiectarea și executarea acestor lucrări complexe ocupându-se SC ADP4 SA, societate condusă de directorul general Marian Goleac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30

Mai multe imagini:
Bulevardul Tineretului, arteră urbană modernă care leagă Sectorul 4 de Centrul Capitalei
zoom
Bulevardul Tineretului, arteră urbană modernă care leagă Sectorul 4 de Centrul Capitalei
zoom
Parerea ta...

SORIN
30 Iul 2019

Asta nu cumva e publicitate mascata? Unde e semnul de publicitate ? Si apoi ar mai fi cateva intrebari: -de ce se fac reparatii acolo unde nu era urgent in loc sa se ocupe primaria si de strazile laterale, care sunt pline de gropi? Acolo nu sunt suficienti alegatori si atunci putem sa ii uitam, ca nu reprezinta un procent prea mare , nu-i asa? -de ce s-au demolat parcuri ca sa se creeze parcari? -de ce se ocupa primaria sect 4 de bulevardele aflate in administrarea primariei generale? -presupunand ca totusi bulevardele sunt acum in adminstrarea primariei de sector de ce nu se creeza si benzi pentru biciclisti? -ce arhitect a propus cumpararea unor jardiniere atat de urate si mai ales extrem de scumpe ? -care este rostul atator "jaloane" de granit pe marginea drumurilor ? Daca se dorea crestea gradului de siguranta nu erau mai buni popii din metal cu banda reflectorizanta?
USR-IST
01 Aug 2019

Daca face, de ce a facut asa... cel mai bun Primar pe care la avut si-l va avea in continuare sectorul 4 , Bravo Dl Daniel Baluta, te sustinem pt ce faci in S4
LOOSER-ISTULUI
01 Aug 2019

Sa mai se ocupe si de izolarea blocurilor. Sau de acolo nu iese parandaratul?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine