2020-02-28 23:36

Bulgaria ne dă LECȚII: ”Construim de două ori mai ieftin AUTOSTRĂZI decât România”

 |  21:43
Bulgaria ne dă LECȚII: ”Construim de două ori mai ieftin AUTOSTRĂZI decât România”

Opinia aparține ministrului bulgar al Dezvoltării Regionale care a făcut o analiză a prețurilor la autostrăzi în fața Parlamentului țării vecine.

Bulgaria construiește cele mai ieftine autostrăzi din Europa, a declarat zilele trecute ministrul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice, Nikolay Nankov, într-o audiere din Parlament, potrivit Novinite.com. Nankov, însă, a precizat că, în ciuda prețurilor scăzute, calitatea autostrăzilor din Bulgaria este bună.Prețurile autostrăzilor din Bulgaria sunt relativ mai scăzute decât în Europa, a explicat ministrul dezvoltării regionale Nikolay Nankov. El a menționat că costul mediu pe kilometru al autostrăzii din Bulgaria din 2000 este de 3,1 milioane de euro, în Serbia - 5,5 milioane de euro, în România - 6,3 milioane de euro, iar în Grecia puțin peste 10 milioane de euro. Potrivit lui Nankov, cu toate acestea, prețul scăzut nu este în detrimentul calității. Ministrul Nankov a spus că țara vecină va avea până la finele lui 2024 autostrada Hemus (433 kilometri între Sofia și Varna) completată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-11Parerea ta...

LEVST.
11 Mai 2018

Simplu, isi folosesc sefii de echipe cu 15-20 ani vechime( de la "drumuri si poduri") pe post de arhitecti si constructori, si deasemeni, folosesc resurse autohtone...
BEHTELITU
12 Mai 2018

Noi de când a renuntat ms Băsescu la firma de stat pentru drumuri si construim cu nemtii si italienii , avem plăcerea să avem autostrăzi scumpe , proaste si unde muncitorii romani sunt platiti cu o zecime din salariile unui muncitor neamt . Asta este reteta scucesului pentru fortele ostile tarii . In tot acest timp in care dam pensii de merit si salarii pentru structurile de securitate ce sunt create pentru apărare ( nu pentru subminare ) , avem o Românie in pragul destructurarii gata sa aduca muslimi , budisti si alta marii sa inlocuiasca autohtonii .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine