2020-02-18 18:07

Căderi de pietre pe carosabil la Buşteni. Circulaţia e un COŞMAR

 |  12:59
Căderi de pietre pe carosabil la Buşteni. Circulaţia e un COŞMAR

Pe Drumul Naţional 1, la Buşteni, s-au produs căderi de pietre, iar un autoturism a fost avariat. Nu s-au înregistrat victime, iar zona a fost semnalizată. Ca şi cum nu era de ajuns aglomeraţia din week-end, acum s-au format coloane foarte mari de maşini, valorile de trafic fiind în creştere la această oră, mai ales pe sensul spre Bucureşti.

”La această oră, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde s-au format coloane în mişcare, pe sensul de coborâre spre Ploieşti. Valori în creştere se întâlnesc şi pe raza staţiunii Azuga (pe coborâre)”, anunţă, duminică, Centrul Infotrafic, citat de news.ro.

Sursa citată precizează că, la kilometrul 132 (localitatea Buşteni), pe sensul către Ploieşti cad pietre pe partea carosabilă.

”În această zonă au fost montate jaloane pentru a putea fi ocolită iar traficul să se poată desfăşura în ambele sensuri. Un autoturism a fost avariat”, au mai precizat reprezentanţii Infotrafic, menţionând că nu s-au înregistrat victime.

Şoferii sunt sfătuiţi să aleagă şi ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine