2020-07-11 06:08

Cadouri pentru copiii cu boli incurabile. 140 de mici pacienți ai HOSPICE Casa Speranței - beneficiari ai dărniciei unor companii

 |  14:38
Cadouri pentru copiii cu boli incurabile. 140 de mici pacienți ai HOSPICE Casa Speranței - beneficiari ai dărniciei unor companii

În perioada 15 – 18 decembrie, peste 140 de copii îngrijiți de Fundația HOSPICE Casa Speranței din București, participă la trei evenimente organizate pentru ei, cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului.

În cadrul serbărilor, copiii vor cânta colinde, vor recita poezii și vor primi cadouri achiziționate prin generozitatea companiilor care au finanțat evenimentele: Kaufland România, Sodexo, Globalworth Group, Asociația Bucureștiul are Suflet și Asociația Kidz România.

La aceste evenimente vor participa și copiii implicați în proiectul „Școala HOSPICE” finanțat de compania Kaufland.

HOSPICE Casa Speranței le mulțumește companiilor Kaufland România, Sodexo, Globalworth Group, Asociației Bucureștiul are Suflet și Asociației Kidz România pentru implicare și generozitate.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România (îngrijire pentru copii și adulți suferinzi de boli incurabile). HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Aproximativ 20.000 de persoane au beneficiat, până în prezent, de ajutorul Hospice.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, dezvoltând servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Ziarul PUTEREA este partenerul Hospice în efortul acesteia de conștientizare a imensului potențial neutilizat de donații fără cheltuieli suplimentare, pe care îl au la îndemână companiile ce realizează profit, prin simpla direcționare a 20% din impozitul pe profit către organizații caritabile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz