2019-12-05 21:45

CAMPANIE de strângere de fonduri pentru LEO IORGA

 |  11:06
CAMPANIE de strângere de fonduri pentru LEO IORGA

Postul naţional de televiziune, TVR 1, va desfăşura o campanie de strângere de fonduri pentru tratamentul lui Leo Iorga, care va avea loc miercuri, prin difuzarea mai multor programe speciale dedicate artistului, pe tot parcursul zilei. De-a lungul întregii zile de miercuri, în campania ”Împreună pentru Leo Iorga!”, emisiunile TVR 1 – ”1 Matinal”, ”Perfect Imperfect”, ”Aici, acum” şi ”Pulsul zilei”, şi toate programele informative ale postului vor aloca spaţii largi acestui subiect. Întreaga ediţie ”Pulsul zilei” de miercuri va dezvolta exclusiv tema campaniei.

Artistul a cheltuit zeci de mii de euro pe operaţii şi tratamente de-a lungul câtorva ani de când se luptă cu cancerul. În prezent, cu banii pe care îi câştigă din concerte, acesta îşi plăteşte cu greu tratamentele care îi menţin stabilă starea de sănătate.

La începutul anului, Leo Iorga a făcut un vaccin care distruge celulele canceroase la o clinică de specialitate în Cuba. S-a întors în România cu un tratament pe care trebuie să îl urmeze o perioadă mai îndelungată, în valoare de zeci de mii de euro.  

Donaţiile pot fi făcute în conturile Asociaţiei Culturale Music Concept deschise la BCR Berceni: RO32 RNCB 0064 1467 5340 0001, cont în lei, şi RO75 RNCB 0064 1467 5340 0003, cont în euro.

Leo Iorga, născut pe 2 decembrie 1964 în Arad, este un muzician român, vocalist al formaţiei PACT by Leo Iorga & Adi Ordean. A colaborat cu grupul Pacific până în 1985, iar în 1988 a fost lider vocal la grupul Cargo, lansând hiturile "Brigadierii", "Povestiri din gară" şi "Erata". Din toamna lui 1988 până în 1996, a fost lider vocal al grupului Compact, în componenţa: Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia şi Leluţ Vasilescu.

Din 1997 până în anul 2001 a cântat în formaţia Schimbul 3, alături de Adrian Ordean, George Patranoiu, Mario Ticlea, Bobiţă Stoica, Anca Neacşu, Irina Nicolae, Paul Pampon Neacşu, Cătălin "Bibanu" Dalvarea şi Andi Savastre. În 2003 a început colaborarea cu Pacifica.

În formaţia PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, Leo Iorga este solist vocal şi cântă alături de Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitară bass, Răzvan Gorcinsky – tobe şi Alex Ardelean – chitară.

Foto: TimpOnline


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray