2020-08-13 00:32

Campanii umanitare HOSPICE Casa Speranţei în beneficiul copiilor cu boli incurabile. Târg de Crăciun şi spectacol la teatru

 |  16:49
Campanii umanitare HOSPICE Casa Speranţei în beneficiul copiilor cu boli incurabile. Târg de Crăciun şi spectacol la teatru

HOSPICE Casa Speranţei organizează două evenimente caritabile în beneficiul copiilor îngrijiţi de Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei. Primul se referă la organizarea unui târg de Crăciun, care va fi urmat de o serbare pentru copiii pacienţi, cel de-al doilea, la spectacolul „Întâmplări din muşuroi”, realizat de Parohia „Sf. Nicolae – Dintr-o zi” din București, la Teatrul Excelsior.

Campanii umanitare HOSPICE Casa Speranţei în beneficiul copiilor cu boli incurabile. Târg de Crăciun şi spectacol la teatru
zoom

Miercuri, 14 decembrie 2016, zona Parcului Plumbuita – Doamna Ghica va fi luată cu asalt. Pe strada Tămâioarei nr. 121-123, între orele 10:00 – 16:00. Va fi avea loc Târgul de Crăciun, organizat la Centrul de îngrijire al fundației HOSPICE Casa Speranţei din București. Vizitatorii vor putea cumpăra decorațiuni handmade făcute de copiii aflați în îngrijirea HOSPICE împreună cu părinții acestora, iar fondurile astfel obținute vor fi folosite pentru susținerea activităților din cadrul centrului de zi pentru copii.În aceeaşi zi, HOSPICE organizează în centrul de zi din București o serbare pentru copiii pacienți. Cei mici vor primi cadouri și vor avea parte de multe alte surprize. La serbare și-a anunțat participarea și solistul trupei Jukebox, Alex Vasilache, care va cânta alături de cei mici. Cei care nu pot veni la Târgul de Crăciun al HOSPICE, dar își doresc să sprijine fundația, o pot face prin intermediul unei donații online, accesând http://www.hospice.ro/doneaza/. Detalii despre eveniment, pe https://www.facebook.com/events/245988345820388/.

„Întâmplări din mușuroi”

Luni 19 decembrie 2016, Teatrul Excelsior găzduiește de la ora 19:00, spectacolul pentru copii „Întâmplări din mușuroi”, realizat de Parohia „Sf. Nicolae – Dintr-o zi” din București, în beneficiul Fundației „HOSPICE Casa Speranței”. 19 mici actori vor urca pe scena Teatrului Excelsior pentru a sprijini activitățile de îngrijire oferite gratuit copiilor de fundație. Spectacolul de teatru este realizat sub coordonarea părintelui diacon Nicolae Mogage de la parohia „Sf. Nicolae – Dintr-o zi” și durează 40 de minute. Textul original al piesei, muzica, costumele şi decorurile au fost realizate de copii, tineri şi adulţi apropiați ai Bisericii „Sf. Nicolae – Dintr-o zi”, care s-au implicat cu entuziasm în organizarea acestui eveniment, iar povestea piesei „Întâmplări din mușuroi” este construită în jurul ideii de cooperare și solidaritate, întâlnită în lumea micilor vietăţi. Spectacolul ilustrează într-o viziune originală viaţa dintr-un muşuroi, cu evenimentele sale cotidiene (adunarea proviziilor, școala furnicilor, unde elevilor furnică li se predau lecţii fundamentale cum ar fi munca în echipă, mersul în șir, învăţarea imnului furnicilor ş.a.), dar şi cu evenimente neobişnuite ca îmbolnăvirea unor furnici, tratarea şi vindecarea lor sau convocarea „Consiliului de urgenţă” al furnicilor. Textul piesei este completat de poezii amuzante și de compoziţii muzicale inedite, precum Imnul furnicilor și Cântecul greierului. Toate acestea alcătuiesc un spectacol dinamic şi plin de veselie, potrivit cu vârsta şi sufletul copiilor.

Invitaţie specială

„Îi invităm la Teatrul Excelsior pe copiii şi pe părinții care vor să vadă un spectacol vesel şi educativ, jucat de 19 copii talentaţi pentru a-i ajuta pe copiii aflaţi în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Caldele noastre mulțumiri se îndreaptă către biserica «Sf. Nicolae – Dintr-o zi», copiilor şi părinţilor din cadrul parohiei pentru această excelentă iniţiativă, dar şi celor care vor fi alături de noi în seara de 19 decembrie, la Excelsior” a declarat Mirela Nemţanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței. Accesul la spectacol se poate face în schimbul unei donaţii de 40 de lei, după rezervarea locurilor pe https://ove.ro/intamplari-din-musuroi. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii şi informații actualizate pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/142985246177762/ sau sunând la numărul de telefon 0728 280 809.

Despre HOSPICE Casa Speranţei

Organizaţia non-profit HOSPICE Casa Speranţei a fost înfiinţată în 1992 la Brașov şi este cea care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Braşov şi Bucureşti, şi echipe mobile în Făgăraş şi Zărneşti, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii şi unităţi proprii pentru internare, la domiciliul pacienţilor şi în spitalele partenere. În cei 24 de ani de existenţă, HOSPICE a adus alinare și speranţă pentru peste 20.000 de copii şi adulţi cu boli incurabile. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel naţional şi internaţional prin informare, prin programe educaţionale dedicate profesioniştilor, pacienţilor și comunităţii şi prin îmbunătăţirea legislaţiei în materie. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hospice.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz