2019-05-27 14:26


Când se va face plata ALOCAŢIILOR MAJORATE pentru copii

 |  12:32
Când se va face plata ALOCAŢIILOR MAJORATE pentru copii

Plata alocaţiilor majorate pentru copii se face începând cu luna mai. Noile niveluri ale acestui ajutor social au intrat în vigoare în luna aprilie, conform OUG 9/2019.

Alocaţia de stat pentru copii este, din aprilie, de 300 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap, de 150 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani şi de 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu handicap. Potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS), în martie 2019, au beneficiat de acest ajutor social 3.647.178 copii. Cei mai mulţi beneficiari erau înregistraţi în Bucureşti - 332.714 şi în judeţele Iaşi - 181.697, Suceava - 137.971 şi Bacău - 130.843.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-01

TAGURI: plata, alocatii majorate, copii
loading...


Comenteaza pe site


119 VOTURI........
01 Mai 2019

......... IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR PENTRU COPII A OFERIT PSD-ALDE PARINTILOR. ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA URAȘTE COPII SI PARINTII ACESTORA. INCA ODATA S-A VAZUT AVERSITATEA FATA DE VIITORUL ROMANIEI. PSD-ALDE MAFIA IMPOTRIVA VIITORULUI NATIUNII.
ANONIM
01 Mai 2019

In timp ce statele civilizate ale lumii au ca obiectiv principal in programele lor dezvoltarea cercetarii stiintifice sau a „societatii cunoasterii”, factor promotor al progresului, pentru care aloca fonduri financiare insemnate (6-9% din PIB) in Romania aceasta activitate mai pilpiie doar ca o luminare care urmează sa se stinga definitiv, fara ca cei care carmuiesc destinele tarii sa schiteze vreun gest. In ciuda acestei ignorante, divinitatea, in multe competitii stiintifice internationale (olimpiade, inventica) i-a desemnat pe romani ca fiind printre „asi”, ceea ce dovedeste ca si Dumnezeu tine cu poporul roman mai mult decat o fac conducatorii impostori ajunsi in functii supreme pe baza de “siretlicuri” politice sau criminale. In acest context, ar fi de prisos sa mai vorbim despre cum este valorificat potentialul academic, in procesul de elaborare a strategiilor, sau Politicilor Publice destinate asigurarii binelui general al romanilor, care lipsesc cu desavarsire. Realitatile existente in Ro dupa evenimentele istorice din 1989 dovedesc ca STIINTA temelia dezvoltarii si progresului unei societati ca si CULTURA care constitue de-a lungul istoriei si existentei unui popor ADN-ul său, dăuneaza grav mentalitatii politrucilor, drept urmare se poate constata cu mahnire ca aceste valori supreme ale existentei umane sunt abandonate in mod intentionat cu scopul indobitocirii natiunii. Acum in vremuri tulburi pentru guvernarea normala a tarii poate intelege orice roman de ce marii oamenii de cultura si de stiinta ai neamului nostru de-a lungul istoriei au emigrat fiindca nu au putut vietui in Ro pentru a-si dovedi patriotismul desavarsit, ei s-au dăruit omenirii pe teritoriul altor tari.
Random imageUltimele stiri


STARBAG