2020-02-21 15:22

Candidaţii pentru şefia ANI nu au promovat proba scrisă

 |  09:08
Candidaţii pentru şefia ANI nu au promovat proba scrisă

Concursul pentru conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) va fi reluat, după ce niciunul dintre cei trei candidaţi nu a promovat proba scrisă. Aceştia au făcut contestaţii, dar le-au fost respinse.

Vicepreşedintele ANI, Bogdan Stan, care conduce interimar instituţia, şi ceilalţi doi candidaţi Claudiu Platon şi Ionel Gârleşteanu, au fost respinşi la proba scrisă.

Potrivit rezultatelor afişate pe site-ul Consiliului Naţional de Integritate (CNI), Claudiu Platon şi Ionel Gârleşteanu au depus contestaţii, dar le-au fost respinse.

Reprezentanţii ANI au precizat, pentru Mediafax, că se va relua procedura de selecţie pentru desemnarea unui preşedinte al ANI.

În cadrul concursului, candidaţii susţin o probă scrisă, din legislaţie, şi un interviu în care trebuie să prezinte planul de management pe termen scurt şi mediu privind organizarea şi funcţionarea ANI.

Horia Georgescu a demisionat de la conducerea ANI, în luna martie, el fiind acuzat de procurorii DNA în dosarul despăgubirilor ilegale de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine