2020-02-23 10:40

Cardurile de sănătate, blocate din nou. Medicii riscă să piardă plățile

 |  13:10
Cardurile de sănătate, blocate din nou. Medicii riscă să piardă plățile

Folosirea cardurilor de sanatate este in continuare problematica pentru medici, iar presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, sustine ca "sunt si momente in care nu functioneaza".

Medicii de familie au raportat, vineri dimineata, ca sistemul de folosire a cardului de sanatate este blocat încă din ziua de miercuri. Astfel, pentru că medicii, farmaciile și spitalele au la dispoziție 72 de ore să introducă datele în sistem, aceștia riscă să piardă banii.

Vasile Ciuchea, președintele CNAS a declarat pentru Digi24 că sistemul merge greoi pentru că este o perioadă mai aglomerată din cauza raportărilor lunare.

Un medic de familie a spus, la Realitatea TV, ca a incercat sa introduca retetele in sistem si acestea nu au fost validate, blocandu-se deseori de dimineata pana seara in zilele de vineri.Sistemul electronic ce ar trebui sa asigure citirea cardurilor de sanatate a intampinat numeroase probleme in acest an, in care implementarea cardului a fost amanata de mai multe ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-04Parerea ta...

CETATEAN
04 Dec 2015

SABOTAJ suta la suta . Nu le convine la medici , farmacisti si producatori - depozite , ordinea in sistemul de sanatate . Alo SRI doarme sau fura cu ei ?
CETATEAN
06 Dec 2015

Dormiti in slapi S R I a , a , a , ????????????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine