2020-02-26 22:40

Carmen Iohannis a alergat pentru bebelușii născuți prematur

 |  13:51
Carmen Iohannis a alergat pentru bebelușii născuți prematur

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat, după ce a alergat la Semimaratonul Sibiu 2016 pentru a susține bebelușii născuți prematur, că nu a fost o cursă ușoară, dar s-a antrenat pentru ea două luni și jumătate.

Carmen Iohannis a spus, la predarea ștafetei către elevii săi din clasa la care este dirigintă, că a fost o cursă grea, dar că face orice pentru copiii născuți prematur.

 "Am alergat pentru bebelușii noștri, de la Secția de Neonatologie de la Sibiu, care sperăm să aibă o viață normală. Pentru zâmbetele lor și pentru îmbrățișările și mângâierile lor facem orice. A fost o cursă plăcută. Nu e ușor, dar m-am antrenat două luni și jumătate. Sper să fie cât mai bine și mai ușor de acum încolo, pentru că nu aș vrea să renunț”, a declarat Carmen Iohannis la finalul cursei.

Întrebată dacă va mai alerga, Carmen Iohannis a spus: "dacă ajută Domnul și mă simt bine, voi continua”.

Totodată, întrebată dacă e mai bine la tenis sau la alergat, Carmen Iohannis a făcut o invitație la mișcare tuturor celor prezenți, spunând că fiecare trebuie să își aleagă sportul preferat: "Fiecare sport are frumusețea lui. Eu îi invit pe toți fie la alergare, fie la tenis, la orice sport le face plăcere pentru că e spre sănătate și binele nostru al tuturor”.

Carmen Iohannis a alergat 5,25 de kilometri. A preluat ștafeta de la elevii săi și a predat-o altor elevi, în total, în cadrul Semimaratorului participând toți cei 31 de elevi din clasa unde Carmen Iohannis este dirigintă, la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, fie ca alergători, fie ca voluntari.

Aceasta este cea de-a cincea ediție a Semimaratonului și prima în care startul se dă diferențiat datorită numărului mare de alergători, dublu față de ediția anterioară.

Potrivit organizatorilor, alergătorii susțin cauza preferată prin achitarea taxei de participare, iar susținătorii pot face donații directe pe web-site-ul evenimentului. Până acum s-au strâns aproape 300.000 de lei, iar susținerile continuă până la data de 1 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-28Parerea ta...

RAVASITOAREA STAFIDITA
12 Iul 2019

Ar trebui sa alergi fuga la biserica si sa te nchini apoi sa faci o pomenire pentru copiii furati si vanduti pentru organe ,tu si dulapul fara rafturi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine