2020-07-02 08:43

Cartierul Solar - alegerea locativă perfectă. Piscină, sală de fitness, spații de joacă pentru copii, parc privat de 14.000 mp, facturi minuscule de întreținere și doar 39 de mii de euro pentru un apartament de două camere!

 |  14:52
Cartierul Solar - alegerea locativă perfectă. Piscină, sală de fitness, spații de joacă pentru copii, parc privat de 14.000 mp, facturi minuscule de întreținere și doar 39 de mii de euro pentru un apartament de două camere!

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde din Romania, se construiește în ritm alert in zona de Sud a Bucurestiului, in imediata vecinatate a Pietei de Gros. Lucrările au început în luna august, iar primele petru blocuri, cu un numar total de 296 de apartamente, vor fi deja gata înainte de sfârșitul anului!

La final, adică în septembrie 2017, ansamblul va avea o suprafata totala de peste 61.000 mp si va include 15 cladiri de locuinte in regim de inaltime D+P+5E, cu un numar total de peste 1.000 apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Suprafetele apartamentelor pornesc  de la 38,4mp (garsonierele) si ajung pana la 94 mp (apartamentele cu 3 camere).

În Cartierul Solar, 1.800 de panouri fotovoltaice vor fi plasate pe terasele blocurilor, contribuind la reducerea costurilor de intretinere si a emisiilor de gaze cu efect de sera. Practic, energia electrica consumata pentru partile comune ale blocurilor va fi gratuită! Mai mult, pe langa energia electrica produsa și folosita pentru asigurarea consumurilor pe partile comune (iluminat interiror/exterior, lift, pompe etc), energia fotovoltaică va genera si venituri prin vanzarea de certificate verzi.

Fiecare bloc al complexului va fi dotat cu un sistem de generare a energiei electrice  compus din   120 panouri solare fotovoltaice,  plasate in 6 siruri a cate 20 panouri si un invertor cu ajutorul caruia se realizeaza conversia din curent continuu in curent alternativ. Spre deosebire de panoul solar termic, cel fotovoltaic transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electrica. Productia totala de energie a celor - 1800 panouri  este estimata la peste 600 MWh/an.

Complexul va dispune de toate facilitiatile necesare unui stil de viata confortabil, de la locuri de parcare, paza 24h/24h, piscina, propria sala de fitness, la spatii de joaca amenajate pentru copii, supermarket si un parc privat de 14.000 mp. In plus, amplasarea sa asigura acces rapid catre mijloacele de transport in comun (metrou si autobuze), iar in imediata apropiere se afla mai multe hipermarketuri si centre comerciale: Grand Arena Mall, Metro, Carrefour Berceni, Auchan.

„Venim cu o inovatie in materie de locuinte pe piata romaneasca si oferim viitorilor proprietari un standard de viata imbunatatit. Avantajele cladirilor verzi înseamnă si preturi accesibile cu TVA de doar 5%. Va fi categoric un proiect de succes si ne asteptam la un ritm de contractare foarte bun” a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate, reprezentantul  exclusiv al proiectului.

Preturile în Cartierul Solar pornesc de la 30.500 € (TVA 5% inclus) pentru garsoniere, 39.000 € (TVA 5% inclus) pentru apartamentele cu 2 camere, ajungand pana la 70.900 € (TVA 5% inclus), pentru apartamentele cu 3 camere. Pretul  promotional pentru primele 50 de unitati,  are o valoare medie de 750 € pe mp (TVA 5% inclus).

Cartierul Solar este dezvoltat de AD  ASTRA PARTNERS , cu o investitie totala de 45 milioane euro, iar agentul exclusiv de vanzari este Premier Estate. Cu o vechime de peste 7 ani pe piata, Premier Estate are un portofoliu care cuprinde investitii de peste 264 milioane euro si peste 2500 apartamente si  vile gestionate in  exclusivitate, ansambluri rezidentiale printre care 49 Gafencu,  Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan  si Pallady Towers Residence.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-12

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz