2020-07-02 10:31

Caz neobișnuit la Cluj: a furat mai mulți șerpi - inclusiv un Boa - dintr-un vivariu

 |  20:24
Caz neobișnuit la Cluj: a furat mai mulți șerpi - inclusiv un Boa - dintr-un vivariu

Polițiștii clujeni anunță că au depistat și reținut pentru 24 de ore, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict, un bărbat cercetat pentru furt de reptile.

”La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, Compartimentul Investigaţii Criminale, au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 35 de ani, din comuna Florești, bănuit de sustragerea de reptile”, informează IPJ Cluj.

Astfel, sub pretextul achiziţionării a doi şerpi, persoana vătămată şi poliţiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului şi au identificat un şarpe Boa Curcubeu, sustras dintr-un vivariu din Cluj-Napoca. De asemenea, au identificat şi un încălzitor pentru reptile, care, de asemenea, ar fi fost sustras din incinta vivariului.

Conform investigaţiilor efectuate, în perioada decembrie 2019 - februarie 2020, cel în cauză ar fi profitat de lucrările de modernizare care se efectuau în clădirea respectivă şi ar fi pătruns fără drept în vivariu de unde ar fi sustras un şarpe de porumb - Corn snake, o şopârlă Gecko Crested, un şarpe Boa Curcubeu şi un încălzitor pentru reptile, cauzând un prejudiciu total de circa 1.700 de lei.

În urma acţiunii flagrante, s-a reuşit recuperarea şarpelui Boa şi a încălzitorului pentru reptile, în valoare de 1100 de lei.

În urma celor constatate, bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie, iar poliţiştii l-au reţinut 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz