2020-07-05 21:08

Ce AMENDĂ usturătoare a primit un PATRON care a refuzat să-şi închidă CAFENEAUA

 |  15:00
Ce AMENDĂ usturătoare a primit un PATRON care a refuzat să-şi închidă CAFENEAUA

Patronul unei cafenele din Sectorul 3 al Capitalei a refuzat să-şi închidă locaţia în contextul Ordonanţei Militare numărul 1 adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, el a fost amendat cu 70.000 de lei de inspectorii Poliţiei Locale.

"Pe lângă sancţionarea patronului de cafenea din Sectorul 3, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alţi doi agenţi economici care ignorau prevederile Ordonanţei Militare. Aceştia, însă, s-au conformat somaţiei inspectorilor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi şi-au suspendat de îndată activitatea. În total, până în prezent, 230 de locaţii de alimentaţie publică au fost controlate de poliţiştii locali - ai Direcţiilor Control şi Centrul Istoric din cadrul DGPLCMB - care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19", informează pe Facebook Poliţia Locală Bucureşti.

Poliţiştii locali verifică, începând de joi, dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice îşi continuă programul de lucru. Acţiunile de control au loc în contextul Ordonanţei Militare numărul 1, care prevede suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz