2019-10-15 04:30

Ce le recomandă polițiștii ȘOFERILOR care se întorc de la MUNTE. Unde sunt cele mai mari probleme în trafic

 |  16:17
Ce le recomandă polițiștii ȘOFERILOR care se întorc de la MUNTE. Unde sunt cele mai mari probleme în trafic

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor care se întorc din minivacanţa de Crăciun de la munte spre Capitală să aleagă DN1A, pentru a evita aglomeraţia creată pe Valea Prahovei, unde marţi după-amiază se circulă bară la bară, informează News.ro.

Potrivit poliţiştilor, pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, s-au creat coloane de maşini, în aceaste zone circulându-se cu 30-40 de kilometri pe oră.

Marţi după-amiază se circulă intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, iar poliţiştii se aşteaptă ca valorile de trafic să fie şi mai mari, pentru că foarte mulţi turişti se întorc acasă după minivacanţa de Crăciun.

Poliţiştii le solicită şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor din trafic, să păstreze distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţă, să nu facă depăşiri neregulamentare şi să dea dovadă de răbdare în trafic.

De asemenea, aceştia recomandă folosirea rutei ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde se circulă mai bine, valorile de trafic fiind mult mai reduse decât pe DN1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray