2020-07-02 13:24

Ce PEDEAPSĂ a primit fata care a mințit că este SECHESTRATĂ în Drumul Taberei, din București. Și-a bătut joc de 200 de polițiști, jandarmi și medici

 |  09:49
Ce PEDEAPSĂ a primit fata care a mințit că este SECHESTRATĂ în Drumul Taberei, din București. Și-a bătut joc de 200 de polițiști, jandarmi și medici

Tânăra care a sunat, vineri seara, la 112 şi a reclamat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti este o adolescentă de 16 ani din Constanţa care a spus că nu a fost nicio clipă în pericol şi că a fost o farsă. Fata si-a batut joc de cei 200 de salvatori timp de nouă ore. Politisti, jandarmi si medici au alergat de la un bloc, au bătut la uşi, au strigat şi au verificat zeci de piste.

”În urma verificărilor şi căutărilor efectuate de poliţiştii D.G.P.M.B. cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., persoana care a efectuat apelul a fost depistată în jurul orei 02:00, în cursul zilei de astăzi. Persoana în cauză, o minoră de 16 ani, din judeţul Constanţa, a declarat că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol şi că fost o farsă. Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată în prezenţa reprezentanţiilor D.G.A.S.P.C”, aanunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

Fata a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false.

Reprezentanţili Poliţiei Capitalei au anunţat vineri seară că la ora 18.00, o tânără a apelat Dispeceratul 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament.

Adolescenta. a cărei zi de naştere a fost sâmbătă, voia, de fapt, să se răzbune pe iubitul ei, cu care se certase.a

CIPRIAN ROMANESCU, Poliția Capitalei: Minora a declarat ca este o farsa. Ca nu s a aflat niciodată în pericol. Căutările au durat mai mult pentru că de fiecare dată persoana dădea informaţii false poliţiştilor, potrivit Antena 3.

La 16 ani tânăra le-a spus poliţiştilor că a vrut să se răzbune pe iubitul ei.

Fata este din Constanţa şi venise în Bucureşti să îl vadă. După o ceartă, a inventat povestea care a mobilizat aproape 200 de salvatori.

DIANA SARCA, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Fac un apel la cei care mai asemenea ganduri. Opriti-va. Opriți-va, pentru ca îi puneti pe altii in pericol. Sunt oameni care in acel moment aveau nevoie reala de sprijinul ambulantei, politie, colegilor de la jandarmi.

In cele aproape noua ore de cautari agentii au avut de verificat peste 1200 de apartamente aflate pe mai bine de 40 de strazi. Au avut de acoperit in mare o suprafata de peste 140 de mii de metri patrati.

A fost aplicată cea mai aspră sanctiune prevazuta pentru astfel de cazuri. O simplă amendă de 500 de lei.

In primele sase luni ale anului au fost date peste 5 milioane 7 sute de mii de apeluri la 112. Peste un milion patru sute erau false. In 80 la suta dintre cazuri au fost fpolosite cartele prepay

Adolescenta a fost preluată de angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Dar cazul arată încă o dată problemele privind localizarea celor care sună la 112.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz