2020-06-02 05:50

Ce prevede Ordonanța Militară numărul 7. S-au luat măsuri și pentru PAZA PĂDURILOR

 |  17:15
Ce prevede Ordonanța Militară numărul 7. S-au luat măsuri și pentru PAZA PĂDURILOR

A fost emisa si Ordonanța Militară numărul 7. Iată care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonanței Militare numărul 7.

1. Instituirea carantinei în Țăndărei, pot intra și ieși cei ce se ocupă cu transportul de marfă, aprovizionarea populației și persoanele care nu locuiesc în oraș și lucrează în domeniile sanitar, energetic, administrație, protecția socială, activități judiciare, servicii de energie, agricultură, furnizorii de apă, comunicații.

2. Se suspendă zborurile comerciale cu avionul în și dinspre Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran începând de duminică 5 aprilie, ora 23:00.

3. Lucrătorilorii sezonieri pot fi transportați cu zboruri charter.

4. Se prelungește suspendarea transportului internațional rutier spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie, Olanda, Turcia pe întreaga perioadă a stării de urgență.

5. Șoferii care tranzitează teritoriul României nu mai completează declarații dacă utilizează coridoarele de tranzit, dar vor folosi un colant special.

6. Ministerele și primăriile vor asigura spații hoteliere destinate repaosului personalului sanitar între ture.

7. Pentru paza și controlul pădurilor, gărzile forestiere și paznicii silvici fi însoțiți de polițiști și militari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-04Parerea ta...

NICU
04 Apr 2020

Pe vreme de carantina ,in municipiul Suceava, Delgaz Grid a debransat de la reteaua de gaze un asezamant de ajutorare a oamenilor strazii ! Ei zic ca verificarea era expirata de doi ani,dar de ce au plecat vineri seara sa debranseze? Puteau sa trimita o instiintare pentru a pune in garda adapostul ,25 de amarati isi lua o masa calda aici,s-a sunat peste tot dar fiind sambata nu raspunde nimeni. Astia sunt cei ce calca si peste cadavre pentru bani !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine