2020-07-16 20:58

Ce se întâmplă cu agenţiile LOTO. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

 |  11:29
Ce se întâmplă cu agenţiile LOTO. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Pasionaţii de loto şi jocuri de noroc trebuie să mai aştepte, deoarece Loteria Română anunţă că agenţiile rămân în continuare închise, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Până atunci se lucrează la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

”Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română.

Se colaborează în acest timp cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, etapizată, a jocurilor loto online.

”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, a mai transmis compania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz