2019-11-15 00:14

Ce spune directorul şcolii unde învaţă cei 22 COPII care au dormit de CENTENAR în Catedrală

 |  17:57
Ce spune directorul şcolii unde învaţă cei 22 COPII care au dormit de CENTENAR în Catedrală

Profesorul care a însoţit cei 22 de copii din Olt la Alba Iulia ”a avut un plan care se pare că s-a încurcat un pic”, declară directorul Şcolii Gimnaziale Dăneasa (Olt), Georgian Dănescu. Copiii urmau să doarmă fie în tren, fie la o şcoală, citeaza Mediafax.

Directorul Şcolii Gimnaziale Dăneasa (Olt), Georgian Dănescu, de unde sunt cei 22 de copii aflaţi fără cazare în Alba Iulia, a declarat pentru MEDIAFAX că excursia a fost organizată de către profesorul de religie, cu acordul părinţilor.

”A avut acordul părinţilor, a avut declaraţiile acestora şi a primit şi avizul şcolii. A avut un plan care se pare că s-a încurcat un pic, trebuia să se reîntoarcă ori în noaptea următoare, adică elevii să doarmă cumva tot pe tren sau să rămână, aveau o variantă ajutătoare, să rămână la liceul unde au şi rămas, nevoiţi cumva din cauza situaţiei, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus Georgian Dănescu.

Acesta susţine că elevii nu au dormit la catedrală, ci au fost acolo doar pentru a asculta ”colinde şi cântece patriotice”, după care urmau să meargă la un liceu pentru a înnopta. ”Dar atunci i s-a făcut rău copilului respectiv şi s-au schimbat puţin lucrurile. Nu dormeau la Catedrală”.

Directorul Şcolii Gimnaziale Dăneasa îi contrazice pe reprezentanţii ISU Alba, care au declarat că elevii şi-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în catedrală, şi spune că elevii au dormit în tren.

”A anunţat (profesorul - n.r.) de când au plecat că ar fi varianta să rămână acolo, părinţii au fost de acord cu ambele variante, fie să se întoarcă sau să rămână acolo. Dânsul fiind de religie, fiind un seminar teologic, probabil că vorbise cu profesorul de acolo”, a spus Georgian Dănescu, adăugând că iniţial nu era vorba despre 22 de elevi, ”dar numărul lor a crescut în ziua plecării şi nedorind să îi refuze, i-a luat pe toţi. Nu este prima dată când pleacă şi nu au fost probleme până acum”.

La rândul său, inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, a declarată că luni dimineaţă o echipă va merge la Şcoala Gimnazială Dăneasa, pentru a face investigaţii.

La această oră, potrivit lui Adrian Bărbulete, elevii sunt în siguranţă, în trenul cu care se întorc acasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray