2020-08-13 05:57

Ce spune Hans Klemm despre incidentul cu steagul steguiesc

 |  22:49
Ce spune Hans Klemm despre incidentul cu steagul steguiesc

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, afirma ca singurele steaguri importante pentru el sunt "cele ale Americii si Romaniei", iar fotografia in care apare cu drapelul secuiesc a fost facuta intr-un context in care a vrut sa fie politicos, explicand ca parteneriatul strategic romano-american "este acum mai puternic ca niciodata".

"Singurele steaguri care conteaza pentru mine sunt cele ale Americii si Romaniei. Fotografia respectiva a fost facuta intr-un context in care doar am vrut sa fiu politicos", a declarat ambasadorul Statelor Unite ale Americii, miercuri, la Craiova.In acelasi context, Hans Klemm a precizat ca a avut o discutie cu ministrul de Externe care l-a "incurajat" sa mearga la Craiova si sa explice de ce a facut fotografia cu drapelul secuiesc."M-a incurajat sa vin la Craiova si sa explic aici opinia mea legata de acea fotografie. Nu ar trebui sa existe niciun dubiu in privinta angajamentului nostru fata de parteneriatul strategic pe care il avem cu Romania," a precizat ambasadorul SUA.Hans Klemm a mai spus ca parteneriatul dintre cele doua state este chiar mai puternic decat a fost vreodata.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-14Parerea ta...

ANONIM
14 Sep 2016

O sa mergem in state si o sa ne fotografiem cu steagul i s i s asa de politete.klemm sa vii si tu si sa nu te mai întorci.
DARIAN
15 Sep 2016

Acest individ iredentist declarat persoana non grata in Romania.
KLEM, PT. ”DARIAN”
15 Sep 2016

SE SPUNE ”PERSONA NON GRATA”, PROSTĂLĂU ROMÎRLAN, IGEN?
PT KLEMM
15 Sep 2016

Se spune ungur klemm jegos
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz