2020-08-13 05:42

Ce spune Ministrul Educației despre analiza doctoratului lui Kovesi

 |  16:57
Ce spune Ministrul Educației despre analiza doctoratului lui Kovesi

Mircea Dumitru, ministrul Educaţiei, a declarat, joi, în legătură cu scandalul Ghiţă-Kovesi, că este nevoie că o persoană fizică sau juridică să depună o cerere însoţită de o serie de dovezi pentru că o suspiciune de plagiat să fie luată în calcul şi analizată de structurile ministerului prevăzute de lege.

Precizările au fost făcute la postul de televiziune Digi24 în contextul în care Sebastian Ghiţă a fost audiat la Parchetul general, unde a depus şi un stick cu probe care să îi susţină autodenunţul.

Ministrul Educaţiei a precizat că ancheta Parchetului nu constituie motiv pentru o nouă evaluare a tezei de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi, ea urmând să aibă loc doar "dacă persoană care se autodenunţă face şi o sesizare în scris, producând şi elemente, dovezi" pe baza cărora să suspiciunea de plagiat să fie din nou analizată.

În context, Mircea Dumitru a reamintit că în cazul Ponta instituţia nu s-a autosesizat, ci a fost sesizată de Universitatea Bucureşti, care a cerut reanalizarea dosarului, constatându-se ulterior că a fost vorba despre un plagiat. De asemenea, ministrul a spus că şi în celelalte cazuri de notorietate au existat sesizări depuse şi asumate de diverse persoane, făcând referire la cazurile Oprea, Tobă, Pandele sau Negoiţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
29 Sep 2016

EXISTA IN ROMANIA UN GRUP AS SPUNE EXTREM DE TOXIC....CARE NONSTOP SE FACE AVOCATUL DIAVOLULUI....CAND SA FACI CEVA BUN DE EXEMPLU CUM AR FI LUPTA CU CORUPTA...SE GASESTE UN INCORNORAT SA VINA CU O IMBARLIGATURA....STITI CUTITUL ERA RUGINIT...SALAMUL ERA EXPIRAT..PAINEA ARE MULTE CALORI..DECI NU MAI MANCATI SANDVS CU SALAM CU SOIA..AVEM NOI DE VANZARE HAMBURGHERI MACDONALDS>>>>>>>ASA CA AR VREA GHITZA SA PUNA EL VREO MARMOTA LA D-N-A....CUM ERA BICA AIA...SAU CINE STIE CE COTOFLOANTZA SECURISTA DE-A LUI DE LA PRAOVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz