2020-04-10 00:33

Ce surprize ascund celulele din penitenciarele românești?

 |  14:33
Ce surprize ascund celulele din penitenciarele românești?

Zece penitenciare din țară au fost obiectul unor percheziții de amploare, la care au participat, joi, aproape 2.000 de polițiști.

În total, au fost realizate 373 de percheziții, în urma cărora polițiștii de penitenciare și cei ai structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne au descoperit zeci de obiecte interzise, de la telefoane mobile până la cuțite improvizate.

În plus, în multe celule au fost găsite adevărate distilării improvizate, fructe fermentate și fierbătoare, cu ajutorul cărora deținuții fabricau alcool, potrivit evz.ro.

Concret Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis, într-un comunicat remis evz.ro, că s-au găsit următoarele obiecte interzise: 7 telefoane mobile, 4 în Penitenciarul București-Jilava, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciar Tulcea, un încărcător telefon, în Penitenciarul Severin, 3 cartele sim, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciarul Brăila, o baterie de telefon în Penitenciarul Severin, 58 lei în Penitenciarul Tulcea, fructe fermentate, fierbătoare și cuțite improvizate.

Perchezițiile - la care au participat 1926 de polițiști de penitenciare și de la structurile locale ale Ministerului Afacerilor Interne - au avut loc în penitenciarele: Giurgiu, Iași, Tulcea, Galați, Gherla, Târgu-Jiu, București-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin și Brăila.

Au fost percheziționate 373 de spații și 1848 de persoane custodiate – mai precizează reprezentanții ANP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine