2020-07-14 04:38

Cea mai scăzută temperatură din țară - 0,9 grade Celsius la Miercurea Ciuc

 |  11:54
Cea mai scăzută temperatură din țară - 0,9 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din țară s-a înregistrat, duminică dimineața, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au arătat 0,9 grade Celsius. Meteorologul Nicolae Rusan, de la Centrul Meteo Sibiu, a precizat, că valoarea de 0,9 grade Celsius s-a consemnat în jurul orei 5,00, după care a început să crească ușor.

Nicolae Rusan a mai afirmat, pentru Agerpres, că pe tot teritoriul județului Harghita, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-au înregistrat temperaturi foarte scăzute, generate de o circulație a aerului rece care a venit din Nord-Nord-Vest.

La Joseni au fost 1,4 grade Celsius, la Toplița s-au înregistrat 1,8 grade, la Bucin s-au consemnat 3,5 grade, iar la Odorheiu Secuiesc au fost 6,7 grade Celsius.

Meteorologul Nicolae Rusan a mai spus că astfel de temperaturi scăzute s-au mai înregistrat în Harghita și în alți ani, județul fiind cunoscut pentru vremea mai rece decât în alte zone ale țării.

Prognozele arată că, în cursul zilei de duminică, vremea va fi predominant frumoasă, temperaturile vor ajunge în Harghita până la 24 grade Celsius, urmând ca luni și marți să se înregistreze precipitații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz