2020-08-07 21:35

Cel mai ieftin pom pentru Crăciun costă 50 de lei: Sectoarele au amenajat spaţii speciale pentru brazi

 |  21:00
Cel mai ieftin pom pentru Crăciun costă 50 de lei: Sectoarele au amenajat spaţii speciale pentru brazi

În majoritatea pieţelor din Capitală, comercianţii au adus deja brazi pentru Sărbătorile de iarnă. Bucureştenii pot cumpăra pomi de diferite dimensiuni, dar şi ghirlande sau coroniţe realizate din crengi.

În plus, pe teritoriul Capitalei sunt organizate şi târguri de unde pot fi achiziţionaţi brazi. În sectorul 4 a fost amenajată o zonă specială pe esplanada Parcului Lumea Copiilor. Aici se găsesc toate tipuri de brazi, fie că sunt de provenienţă autohtonă, fie ca sunt de import, de dimensiuni reduse, în ghiveci sau în suport. Până pe 24 decembrie, toţi cei ce vor vizita târgul, pe lângă achiziţionarea bradului, vor putea degusta preparate culinare, cu care să se aprovizioneze pentru masa festivă de Crăciun. De asemenea, pentru cei care doresc să îşi facă cumpărăturile de sărbători în pieţele agroalimentare ale sectorului 4 au fost puse la dispoziţie 30 de locaţii pentru comercializarea brazilor: 10 standuri la Piaţa Progresul, 10 standuri la Piaţa Sudului şi 10 standuri la Piaţa Apărătorii Patriei. De asemenea, un târg special a fost amenajat pe Splaiul Unirii, unde găsiţi brazi de toate dimensiunile, la un preţ mediu de 70 de lei.

În sectorul 3, zona specială pentru vânzarea brazilor a fost amenajată pe platoul pieţei Râmnicu Sărat 2. În sectorul 2, pomii de Crăciun se vând la piaţa Obor, unde preţurile pornesc de la 50 de lei şi ajung chiar până la 1.000 de euro, în cazul a doi brazi cu o înălţime de 9 metri. În sectoarele 1 şi 5 nu au fost solicitări pentru amenajarea unor zone speciale, însă comercianţii vor aduce brazi spre vânzare în spaţiile din jurul pieţelor, ca în fiecare an.

În sectorul 6, autoritatea locală a pregătit spaţii speciale pentru brazi în pieţele Drumul Taberei, Drumul Taberei II, Veteranilor, Gorjului, Chilia Veche, Valea Ialomiţei şi Orizont.

Romsilva, mai ieftină

Romsilva a anunţat că va scoate la vânzare, pentru sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, aproape 66.000 de brazi, mai puţini decât în 2011. În ceea ce priveşte preţurile de vânzare către populaţie şi agenţii economici, acestea sunt aceleaşi cu cele din 2011. Astfel, pentru specia molid, preturile sunt cuprinse între 10 lei, la pomii cu înălţimea de 0,7 - 1,3 m, şi 20 lei la cei de 2,01 - 3 m. Pentru brazi, preţurile sunt între 20 lei, la pomii cu înălţimea de 0,7 - 1,3 m, şi 30 lei la cei cu înălţimea de 2,01 -3 m. Preţurile sunt fără TVA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31

Mai multe imagini:
Cel mai ieftin pom pentru Crăciun costă 50 de lei: Sectoarele au amenajat spaţii speciale pentru brazi
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz