2020-08-08 06:56

Cele mai importante INFORMAȚII despre călătoria în Grecia: Unde găsiți formularul și cum trebuie completat

 |  16:07
Cele mai importante INFORMAȚII despre călătoria în Grecia: Unde găsiți formularul și cum trebuie completat

Românii care vor să meargă în vacanță în Grecia trebuie să știe că vor fi primiți doar dacă au completat formularul obligatoriu. Acesta trebuie completat cu cel puțin 48 de ore înainte de a intra în țară. Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în Grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta.

Guvernul elen a stabilit modul în care vor fi primiți turiștii de la 1 iulie. Astfel, a fost introdus un formular pe care toți călătorii trebuie să îl completeze cu cel puțin 48 de ore înainte de a intra în țară.

Formularul se completează pe site-ul travel.gov.gr.

Formularul pentru vacanța în Grecia cuprinde întrebări despre țara de origine, modalitatea de transport, durata sejurului, adresa unde vor sta și persoanele de contact.

Toate informațiile vor fi adunate într-o bază de date, iar fiecare turist va primi un cod de bare, care va fi verificat la punctele de frontieră. Pe baza acestui cod, autoritățile din Grecia vor ști la sosire dacă un turist ar trebui să fie testat sau nu.

Testele se fac aleatoriu persoanelor care vin din țări cu risc de Covid-19, iar România a înregistrat un număr semnificativ de noi cazuri de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz