2020-01-29 14:05

Centrul Infotrafic: Traficul rutier este intens pe Valea Prahovei şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa

 |  10:34
Centrul Infotrafic: Traficul rutier este intens pe Valea Prahovei şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa

Centrul Infotrafic a anunţat, vineri dimineaţa, că traficul rutier este intens în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales că pe DN1, dinspre Bucureşti. De asemenea, circulaţia începuse să se intensifice şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

La ora 9.30, traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti - Braşov şi pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt ridicate în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales că pe DN1, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov, capacitatea de circulaţie este diminuată din cauza trecerii de la două, la o bandă de circulaţie.

Astfel, pentru evitarea aglomeraţiei pe DN1, pot fi utilizate următoarele variante alternative: către Braşov - DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele; către Sinaia - DN7 Bucureşti - Bâldana, DN 71 Bâldana - Târgovişte - Fieni - Sinaia; către zona Bran-Moeciu - A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov.

Sursa citată a mai precizat că şi pe A2 Bucureşti - Constanţa, traficul începuse să se intensifice, după ora 8.00.

Şoferii trebuie să ştie că pot achita taxa de pod de la Feteşti şi în sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577) sau la oricare dintre benzinăriile de pe autostradă. Ei pot trece liber prin staţia de taxare, cu condiţia ca taxa respectivă să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24.00.

Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor ca accesul către autostradă din Bucureşti să se facă prin zona Dristor şi în continuare pe Bulevardul Theodor Pallady, deoarece aglomeraţia se formează, de obicei, la intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură (zona Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov).

"Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, iar în situaţia în care se formează coloane, cei care încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util", spun poliţiştii de la Infotrafic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine