2020-01-28 11:08

Cetăţean german, depistat conducând pe autostrada A1 București – Pitești cu viteza de 191 km/h

 |  14:24
Cetăţean german, depistat conducând pe autostrada A1 București – Pitești cu viteza de 191 km/h

IGPR a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că polițiștii rutieri au depistat, în trafic, un cetățean german care conducea pe autostrada A1 București – Pitești cu viteza de 191 km/h.

Potrivit sursei citate, polițiști din cadrul Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale — IGPR au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă. În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 191 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei. De asemenea, poliţiştii i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-07Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2016

DOMNILOR GUVERNANTI CARE NU FACETI CINSTE ROMANIEI , CAND VE-TI DOVEDI CALITATILE NECESARE PENTRU A INTELEGE ROSTUL AUTORITATILOR PUBLICE IN FUNCTIONAREA NORMALA A UNEI SOCIETATI CIVILIZATE , MODERNE. De ce nu dati publicitatii si FAPTUL ca cetateanul german venise in Ro pt a participa la o COMPETITIE AUTO importanta . Neamtul venise in Ro, tara situata in UE unde caile rutiere si feroviare arata ca in lumea a treia pentru ca guvernarea e facuta de banditi si mafioti. In speta publicata se putea aplica un principiu al NOBLETII si DIPLOMATIEI ca cetateanul german IN CAUZA sa fie doar sanctionat cu avertisment, asa cum s-a intamplat in tarile UE in care romanii au fost tratati cu diplomatie in cazuri similare.POPORUL ROMAN ESTE O ADUNATURA DE SINUCIGASI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine