2019-10-16 05:31

CFR Călători a anulat 44 de trenuri. Vezi ce rute au fost vizate!

 |  09:56
CFR Călători a anulat 44 de trenuri. Vezi ce rute au fost vizate!

Compania CFR Călători a anulat 44 de trenuri, cele mai multe circulând pe rute ce fac legătura între Bucuresti şi localităţi din estul ţării.

”Unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare”, a precizat CFR Călători, citata de news.ro.

În conditiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulaţia trenurilor va fi adaptată şi pe parcursul zilei de marţi condiţiilor meteo nefavorabile, temperaturile negative înregistrate la nivelul şinei la această oră fiind cuprinse între -30 şi -28 de grade C, potrivit CFR SA. 

Compania precizează că pe două secţii CF - Mizil-Săhăteni şi Buzău-Cilibia - circulaţia trenurilor se desfăşoară pe un singur fir, pe celălalt fir se fac verificări la componentele infrastructurii, iar pe segmentele unde sunt semnalate deranjamente se intervine pentru remediere şi consolidare.

"Se fac verificări permanete pe toate secţiile de cale ferată pentru remediere deranjamentelor care apar din cauza temperaturilor foarte scăzute (-30 de grade la nivelul şinei în anumite zone) atât la materialul rulant, cât şi la componentele infrastructurii feroviare, iar în staţiile de cale ferată se intervine constant cu utilaje şi personal pentru menţinerea infrastructurii în condiţii optime. Peroanele, intrările şi ieşirele din tunelele pietonale sunt de asemenea curăţate permanent", mai spune CFR SA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray