2019-07-18 14:13

CFR Călători a suplimentat numărul de TRENURI până pe 3 ianuarie. Vezi pe ce RUTE

 |  13:17
CFR Călători a suplimentat numărul de TRENURI până pe 3 ianuarie. Vezi pe ce RUTE

veşti bune pentru cei care vor călători cu trenul în această perioadă. CFR Calatori informeaza ca in zilele cu trafic crescut din perioada 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, pentru adaptarea capacitatii de transport la solicitarile publicului cu prilejul sarbatorilor de iarna, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta sunt suplimentate operativ, in functie de disponibilitatea de material rulant.

Pentru aceasta perioada, este suplimentat si personalul feroviar in marile gari, la casele de bilete, pentru fluidizarea vanzarilor de bilete. De asemenea, pentru evitarea supraaglomerarii vagoanelor, vanzarea biletelor fara loc este limitata, transmite CFR Calatori.

Agentiile de voiaj CFR din centrele comerciale Iulius Mall din Iasi, Carrefour si Titan din Bucuresti vor fi deschise conform programului acestor magazine. Restul agentiilor vor avea program zilnic obisnuit, mai putin in zilele libere 25, 26 decembrie, 1 si 2 ianuarie, cand vor fi inchise.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray