2020-02-29 00:05

CFR SA, obligată să monteze BARIERE la trecerile la nivel cu CALEA FERATĂ de pe drumurile europene și cele naționale cu risc

 |  15:26
CFR SA, obligată să monteze BARIERE la trecerile la nivel cu CALEA FERATĂ de pe drumurile europene și cele naționale cu risc

CFR SA va fi obligată să monteze bariere la foarte multe dintre trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece în fiecare an au loc zeci de accidente în aceste sectoare de drum în urma forțării trecerii de către șoferii inconștienți.

Deputaţii au adoptat miercuri un proiect de lege care prevede că trecerile la nivel cu calea ferată ale tuturor drumurilor europene, precum şi ale drumurilor naţionale care prezintă un grad ridicat de risc de producere a accidentelor rutiere vor fi prevăzute cu bariere sau semibariere realizate de către administratorul căii ferate, conform digi24.ro. Încălcarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă de la 50.000 de lei la 250.000 de lei, aplicată administratorului căii ferate. Un alt articol al proiectului precizează că administratorul căii ferate este obligat să asigure vizibilitatea trecerilor la acelaşi nivel cu calea ferată prin curăţarea vegetaţiei pe o rază de 150 de metri măsurată din intersecţie. Încălcarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă de la 30.000 de lei la 150.000 de lei, aplicată administratorului căii ferate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

TURCA
31 Mai 2018

CALEA FERATA SA TRANPORTE CAMIOANELE DE TRANZIT , IN GARNITURI DE TREN . SE REZOLVA TRANSPORTURILE , IAR POLUAREA SE REDUCE CU 80 LA SUTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine