2019-09-21 01:34

Chiar vine PRIMĂVARA peste câteva zile? Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor

 |  12:13
Chiar vine PRIMĂVARA peste câteva zile? Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor

Meteorologii anunţă că, după acest week-end geros, când va fi în continuare foarte frig, vremea se va încălzi treptat, iar temperaturile vor ajunge săptămâna viitoare până la 12 grade Celsius.

"Sâmbătă şi duminică, vremea va fi deosebit de rece, se menţim maxime cu 10-12 grade mai mici faţă de mediile climatologice, astfel că maximele vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar minimele vor fi între -14 grade în nordul Moldovei şi -1 grad în Banat şi în zona litoralului", a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu.

"În perioada următoare, nu vor mai fi nici intensificări ale vântului, iar temperaturile vor fi în creştere de la zi la alta, astfel încât, pe la începutul săptămânii viitoare, ne aşteptăm chiar la maxime de 10-11 grade. (...) Treptat, pe fondul acestei încălziri a vremii, precipitaţiile care vor mai fi în ţară, puţine, pe arii destul de restrânse în special în jumătate de sud a ţării vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ploaie. Încă începând din primele zile ale săptîmânii viitoare, temperaturile se aproprie de normalul acestei perioade", a încheiat reprezentantul ANM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray