2020-07-10 17:04

Chiriile din Herăstrău, plătite direct la Primărie

 |  16:58
Chiriile din Herăstrău, plătite direct la Primărie

Primarul general al Capitalei a declarat ca a cerut conducerii Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement (ALPAB), instituţie în subordinea Municipalităţii, să înceteze toate asocierile cu firme în urma cărora au apărut în parcuri terase şi restaurante.

Gabriela Firea spune că s-a dispus crearea unei comisii care inventariază terasele din parc şi contractele derulate de ALPAB până la finalul lunii decembrie şi se va elabora un raport care va include şi măsurile care vor fi luate pentru înlăturarea ilegalităţilor. Primăriţa a declarat că ALPAB nu mai are voie să intre în asocieri cu societăţi comerciale care spun că vor face ceva şi de fapt construiesc terase şi restaurante. În plus, cei care au terase vor fi obligaţi să aibă contracte direct cu Primăria Capitalei, nu cu intermediari, care sunt falşi proprietari.

“Sunt mai multe categorii. Unii au luat în concesiune, foarte puţini au şi cumpărat, dar de la proprietari ilegitimi, deoarece proprietatea este a dumneavoastră, a tuturor cetăţenilor, nu a acelor societăţi comerciale fantomă”, a spus Firea. Întrebată dacă vor dispărea terasele din parcuri, aceasta a negat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz