2020-08-04 15:19

Cinci elevi au ajuns la spital după ce un coleg a pulverizat în şcoală cu un spray lacrimogen

 |  12:51
Cinci elevi au ajuns la spital după ce un coleg a pulverizat în şcoală cu un spray lacrimogen

Cinci elevi de la o şcoală din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, au ajuns la spital, după ce un coleg al lor a pulverizat în şcoală cu un spray iritant lacrimogen. Conducerea unităţii de învăţământ şi Poliţia au deschis anchete în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, Mihaela Anton, a precizat, că incidentul a avut loc, luni, înainte de începerea orelor, la Şcoala Generală nr. 1 "Victor Nicolae Grigorescu" din oraşul Titu, unde un elev din clasa a şaptea a pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în zona băii unităţii de învăţământ.

Medicul şcolii a luat decizia ca cei cinci copii afectaţi de substanţa iritantă să fie duşi imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din localitate. Medicii unităţii medicale au stabilit că nu este nevoie de internare, starea lor nefiind gravă.

La nivelul şcolii a fost deschisă o anchetă în urma căreia se va stabili ce sancţiune i se va aplica elevului care a pulverizat sprayul iritant.

De asemenea, Poliţia Dâmboviţa a deschis un dosar penal şi îl cercetează pe băiat pentru folosirea fără drept a unor substanţe periculoase, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz