2020-02-29 03:10

Cine a luat prima AMENDĂ pentru că şi-a ABANDONAT câinele

 |  20:19
Cine a luat prima AMENDĂ pentru că şi-a ABANDONAT câinele

Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a aplicat prima amendă unui stăpân de pitbull după ce acesta şi-ar fi abandonat patrupedul la periferia Sectorului 5. Stăpânul şi-a motivat gestul prin faptul că nu mai are suficient spaţiu.

Conform unei informări a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, câinele din rasa pitbull în vârstă de un an şi jumătate, care răspunde la numele de Oxy, a fost abandonat într-o zonă din vecinătatea Şoselei Giurgiului din Sectorul 5 al Capitalei. Animalul nu ar fi fost înregistrat în evidenţele autorităţilor, aşa cum prevede legea.

Femeia a fost sancţionată cu suma de 1.000 de lei pentru nerespectarea art. 6 alin 2 lit. f din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor republicată.

"Stapana lui a decis să-l abandoneze, pe motiv că are de întreţinut un minor şi nu mai are suficient spaţiu în casă. , <fiindcă am văzut că acolo sunt case cu curţi spaţioase şi am avut speranţa că cineva va avea grijă de el>, după cum a mărturisit ulterior fosta stăpână a câinelui. Oxy – pe care dna. D.S. îl avea de la vârsta de patru luni – a fost urcat în maşina familiei şi dat jos cu forţa într-o intersecţie din zona stabilită. După ce maşina a demarat în trombă, câinele a intrat, speriat, într-o curte. Văzându-se cu pitbull-ul în faţa uşii, un locatar a intrat în panică şi l-a gonit. Apoi, a anunţat Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA)", se arată într-o informare a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine