2020-07-04 02:35

Cine este AGRESORUL lui Gelu Voican Voiculescu. Jandarmeria oferă informații

 |  18:18
Cine este AGRESORUL lui Gelu Voican Voiculescu. Jandarmeria oferă informații

Jandarmeria Capitalei îl caută, în continuare, pe cel care l-a lovit cu un baston în cap pe Gelu Voican Voiculescu, oficialii insituției precizând că agresorul are circa 65 de ani, nefiind cunoscut cu antecedente la adunările publice, anunță MEDIAFAX.

„Acțiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată și a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la fața locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice. Semnalmentele au fost transmise forțelor de ordine, în vederea identificării făptuitorului. De asemenea, filmările efectuate la fața locului au fost puse la dispoziția organelor de cercetare”, menționează oficialii Jandarmeriei București.

În acest sens, Jandarmeria a trimis o poză a bărbatului care l-a lovit în cap pe Gelu Voican Voiculescu, pentru ca el să fie identificat cat mai repede.

„Incidentul s-a produs în Piața Universității la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoana a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zona pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului”, menționa sursa citată.

Totodată, directorul general al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 a depus o plângere împotriva acestuia.

Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu a venit, sâmbătă, în Piața Universității, locul unde se desfășura un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, el fiind huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?”. Ulterior, Voican Voiculescu a fost lovit cu un baston în cap și a început să sângereze.

Gelu Voican Voiculescu a venit în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989.

Voican Voiculescu a fost flancat de mai mulți jandarmi, pentru a putea fi scos din piață și pentru a fi protejat de oamenii nemulțumiți de prezența acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-21

Mai multe imagini:
Cine este AGRESORUL lui Gelu Voican Voiculescu. Jandarmeria oferă informații
zoom
Parerea ta...

POPESCU
21 Dec 2019

5 ani au fost cu Johannis,macar sa si ceara scuze!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Dec 2019

vezi ce inseamna ca sa invarteste roata istoriei.Personajul Gelu Voican era poreclit "mitraliera" pentru ca umbla in 22decembrie 1989 cu Kalasnikovul la umar ca Che Guevara pentru impresie artistica.Dar nu intamplator a fost pus sa se ocupe de procesul executia si ingroparea cuplului Ceausescu ci pentru faptul ca era omul de incredere al lui Iliescu care l-a facut si vice-premier.Oare cum a ajuns o tara intreaga sa-si subordoneze MAPN si MI acestui personaj in decembrie 1989 care cu cateva ore in urma fusese scos din puscarie de Iliescu?Mosul care l-a lovit cu bastonul probabil era foarte socat de faptul ca 30de ani nu a fost tras la raspundere pentru toate crimele din 22 decembrie si a vrut sa faca pe justitiarul dar socul cel mai mare trebuia sa-l aiba in decembrie 89 cand l-a vazut vicepremier si omul numarul 3 in FSN-ul lui Iliescu.La ora actuala FSN-istii nu mai sunt ce-au fost dar lumea trebuie sa stie ca ei sunt cei care au coordonat totul dupa 1989 nu numai 'revolutia" si mineriadele dar inclusiv privatizarile si "capitalismul de cumetrie" tot de la ei au venit.Unul dintre cei cu care Gelu Voican era foarte intim a fost pseudo-"printul" paul Lambrino si cu consoarta Lia.(probabil ca de acolo a venit si marea lui ascensiune in grupul Iliescu-Brucan)
SABOTAJ
23 Dec 2019

Trebuie condamnat in lrocesul comunismului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz