2019-10-23 06:31

Cine este noul ADMINISTRATOR special al RADET. Ce pregătire și ce AVERE deține acesta

 |  14:47
Cine este noul ADMINISTRATOR special al RADET. Ce pregătire și ce AVERE deține acesta

CGMB a numit joi un nou administrator special al RADET, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, Răzvan Niţu şi-a dat demisia de onoare din această funcţie, în urma unui accident în care doi angajaţi ai Regiei au decedat.

Cine este noul ADMINISTRATOR special al RADET. Ce pregătire și ce AVERE deține acesta
zoom

Cu 30 de voturi pentru și 10 împotrivă, David Alexandru Burghiu este noul administrator special al RADET. Potrivit CV-ului, făcut public în şedinţa CGMB de joi, David Burghiu este în prezent director general al Companiei Municipale Managementul Traficului Bucureşti, precum şi membru al Consiliului de administraţie Metrorex. Totodată, el este membru al Consiliului de administraţie al Companiei Municipale Parcuri şi Grădini SA, dar şi consilier în cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Din 2008 până în 2014, a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În 2010 a absolvit Colegiul Naţional de Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare Carol I, iar în 2009 şi-a luat masteratul în securitate şi apărare naţională la aceeaşi universitate.

În perioada 2004 - 2008 a urmat cursurile Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” - Facultatea de Drept, iar între anii 2000 - 2004 - Colegiul Naţional 'Ecaterina Teodoroiu' din Târgu Jiu.

Potrivit declaraţiei de avere, depusă pe site-ul Metrorex, noul administrator al RADET deţine mai multe terenuri, dintre care trei intravilan. Burghiu mai deţine două apartamente, patru spaţii comerciale şi bijuterii în valoare de 300.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray