2019-10-14 13:58

Cine va fi noul Împărat al romilor

 |  10:35
Cine va fi noul Împărat al romilor

Împăratul autointitulat al romilor din România Iulian Rădulescu a murit joi la Sibiu. Consiliul imperial al romilor a decis ca Iulian Rădulescu junior, fiul autointitulatului împărat al romilor Iulian I, va fi încoronat sâmbătă, înainte de plecarea cortegiului funerar de acasă către cimitir.

“Consiliul imperial al romilor a stabilit că Iulian Rădulescu al II-lea va fi numit împărat al romilor de pretutindeni. Romii din ţară care nu pot să vină sâmbătă la înmormântare trebuie să ştie că la ora 11 va fi încoronarea lui Rădulescu Iulian al II-lea, apoi vom proceda la înmormântarea împăratului Iulian I. Rădulescu Iulian al II-lea este fiul cel mare al lui Rădulescu Iulian I, băiatul care a fost plecat în America şi care s-a întors acum acasă”, a declarat Mihai Mihai, membru în consiliul imperial.

Iulian Rădulescu al II-lea, care este stabilit în America încă din 1984, a venit în ţară înainte de sărbători pentru a fi alături de tatăl său, care era grav bolnav. Acesta ar promis că se va întoarce definitiv în ţară, împreună cu familia, pentru a-şi duce la îndeplinire obligaţiile ce îi revin în noua calitate, de împărat al romilor.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de regele autointitulat al romilor din România, Dorin Cioabă, care este şi pastor penticostal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

BELZEBUT SARSAILA BINLADEN
14 Ian 2017

IO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray