2020-07-13 08:41

Circulaţie rutieră DEVIATĂ de pe Şoseaua Virtuţii pentru lucrările la străpungerea Ciurel-nod rutier Virtuţii

 |  14:46
Circulaţie rutieră DEVIATĂ de pe Şoseaua Virtuţii pentru lucrările la străpungerea Ciurel-nod rutier Virtuţii

Continurea lucrărilor la obiectivul străpungere Ciurel-nod rutier Virtuţii implică devierea circulaţiei rutiere începând de miercuri, 3 iulie, de la ora 15.00, de pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti, sensul de mers Crângaşi-Lujerului, pe varianta ocolitoare intermediară. Restricţia de trafic este valabilă până pe 1 septembrie.

Brigada Rutieră a anunţat că din data de 3 iulie, ora 15.00, va fi deviat traficul, de pe Şoseaua Virtuţii, sensul de mers Crângaşi-Lujerului, pe varianta ocolitoare provizorie, în vederea continuării lucrărilor la obiectivul de investiţii străpungere Ciurel-nod rutier Virtuţii.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, a mai precizat sursa citată.

Această restricţie este valabilă până la data de 1 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz