2020-07-06 23:20

Clienții Apple au cheltuit 1,4 miliarde de dolari în App Store între Crăciun și Anul Nou

 |  10:00
Clienții Apple au cheltuit 1,4 miliarde de dolari în App Store între Crăciun și Anul Nou

Clienţii Apple au cheltuit peste 1,4 miliarde de dolari în App Store, între Crăciun şi Anul Nou, iar serviciul de știri al acestora a ajuns la 100 de milioane de utilizatori pe lună, crescând astfel veniturile afacerilor cu servicii ale Apple, informează Reuters

În condiţiile în care cererea de smartphone-uri şi de alte dispozitive a ajuns la nivelul maxim, Apple a încercat să crească veniturile din achiziţii de aplicaţii şi servicii pe bază de abonament, cum ar fi serviciul de streaming proaspăt lansat Apple TV+ sau pachetele de întreţinere Apple Care.

Compania a anunţat că în perioada 24 decembrie-1 ianuarie 2020, clienţii săi au cheltuit 1,42 de miliarde de dolari în App Store, o creştere de 26% comparativ cu anul precedent, 386 de milioane de dolari fiind cheltuite doar pe 1 ianuarie, o creştere de 20%.

Numărul utilizatorilor aplicaţiei News a crescut cu aproape 18% faţă de anul anterior, dar compania nu a oferit date privind numărul de abonaţi ai serviciului Apple News+, care costă 9,99 de dolari pe lună.

Apple a lansat în 2019 mai multe servicii noi, între care serviciul de streaming, un serviciu pentru jocuri video şi un card de credit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz