2020-08-08 04:17

Clubul kaiac-canoe Dinamo a fost preluat de municipalitate

 |  19:38
Clubul kaiac-canoe Dinamo a fost preluat de municipalitate

Prezentă la Forumul “'Sportul - disciplină cheie pentru dezvoltarea personală”, primarul general a anunţat că proiectul de preluare a Clubului de kaiac-canoe Dinamo va fi preluat la Clubul Sportiv Municipal (CSM) aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi votat în următoarea şedinţă. Disperarea sportivilor de la acest club datează de anul trecut, dar Oprescu nu a mişcat un deget pentru ei.

“Chiar în prima săptămână de mandat am deblocat o situaţie nefericită, neplăcută, în care sportivi din disciplina kaiac-canoe erau vânaţi de rechini imobiliari în Parcul Herăstrău, nu mai puteau să-şi desfăşoare activitatea, (...) erau pur şi simplu obligaţi să plece către o locaţie necunoscută şi să poarte şi povara plăţii unei eventuale chirii insuportabile. Am fost împreună cu doamna ministru Lipă şi cu toţi cei care aveau un punct de vedere şi posibilitatea să intervină şi au găsit o soluţie imediată. Clubul kaiac-canoe Dinamo a fost preluat la Clubul Sportiv Municipal pentru a putea să i se asigure infrastructura şi spaţiul adecvat şi bugetul pentru a nu mai fi nicio piedică în calea pregătirii actualilor şi viitorilor campioni”, a afirmat Firea. Edilul a ţinut să spună că este un exemplu de colaborare eficientă între autoritatea publică locală şi Guvern. “Dacă am fi fost împreună două doamne care ne-am fi lamentat şi doar am fi dat vina pe greaua moştenire, acum am fi venit să plângem în faţa dumneavoastră şi să vă spunem ce greutăţi avem şi să aşteptăm o rezolvare de undeva din stratosferă, ceea ce nu se întâmplă niciodată”, a mai spus Firea.

Amintim că partidul doameni Firea, PSD, era la guvernare, când doamna Lipă a intervenit atât la fostul primar general, cât şi la primul ministru pentru soluţionarea conflictului dintre club şi proprietarii de terase din Herăstrău. Numai că interesele imobiliare s-au schimbat, iar factura la bugetul local creşte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz