2020-01-21 01:02

CNADNR construieşte un pasaj între Centura Capitalei şi Domneşti. Decizia vine în urma sesizărilor locuitorilor

 |  09:58
CNADNR construieşte un pasaj între Centura Capitalei şi Domneşti. Decizia vine în urma sesizărilor locuitorilor

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că va construi, în primăvara lui 2015, un pasaj între Centura Capitalei şi Domneşti. Decizia CNADNR vine după ce locuitorii din zonă s-au plâns că sunt afectaţi de imposibilitatea de a circula, deoarece Prelungirea Ghencea are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor este în creştere.

CNADNR a precizat, într-un comunicat de presă, că a elaborat studiul de fezabilitate precum şi documentaţia de atribuire aferentă pasajului suprateran Centura Bucureşti - Domneşti, acestea fiind deja aprobate în Comitetului Tehnic Economic al CNADNR.

Sursa citată a mai menţionat că până la începerea efectivă a lucrărilor, CNADNR trebuie să mai primească un aviz în Consiliul Interministerial de Lucrări Publice a indicatorilor tehnico- economici ce urmează a fi aprobaţi până la finalul lui octombrie. Imediat după acest pas va avea avea loc promovarea obiectivului de investiţii "Pasaj suprateran Centura Bucureşti-Domneşti", printr-o hotărâre de guvern, în noiembrie.

CNADNR a mai spus că ulterior se va desfăşura demararea şi finalizarea procedurii de achiziţie publică a acestei lucrări de construcţie, care este preconizată a avea loc tot în luna noiembrie.

Astfel, va mai fi nevoie de emiterea Ordinului de începere a lucrărilor la pasaj, în primăvara anului viitor.

Decizia CNADNR de a construi acest pasaj vine după ce oamenii care locuiesc în zonă au reclamat că sunt afectaţi zilnic de imposibilitatea de a circula, în condiţiile în care Prelungirea Ghencea are câte o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor creşte în ritmul alert al dezvoltării imobiliare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray