2020-01-27 05:13

CNADNR s-a răzgândit. Decizia privind Autostrada Soarelui

 |  15:56
CNADNR s-a răzgândit. Decizia privind Autostrada Soarelui

Autostrada Soarelui nu se va mai închide pentru reparaţii în plin sezon estival, iar lucrările vor începe din septembrie. Este decizia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale transmisă News.ro.

Compania explică faptul că doar a anunţat alocarea fondurilor şi a subliniat că lucrările la tronsonul Drajna-Lehliu se vor face după organizarea unei proceduri de achiziţie publică ce ar putea dura câteva luni de la lansare şi până la semnarea contractului, şi nu a afirmat cum că acest sector de 40 km va fi închis  circulaţiei în perioada 1 mai - 1 septembrie 2016.

Director general al CNADNR, Cătălin Homor, spune că este exclus ca traficul rutier să fie afectat în perioada estivală.

"Sunt indignat şi consternat de ultimele informaţii eronate, chiar cu bună ştiinţă, vehiculate în spaţiul public prin care, din nou, este denigrată activitatea Companiei chiar de către instituţii ale statului. Am anuţat alocarea unor fonduri pentru reparaţiile atât de necesare la A2, reparaţii anulate şi anul trecut tot la presiunea organizaţiilor din turism, şi de asemenea am anunţat că aceste reparaţii vor fi executate în urma procedurii de achiziţie publică”, a declarat directorul general al CNADNR, Cătălin Homor.

Acest proces nu poate fi cuprins într-un calendar foarte exact, ţinând cont de momentul declanşării licitaţiilor, de numărul de ofertanţi, de numărul contestaţiilor, mai spune şeful CNADNR.

”Demararea lucrărilor se va face cu siguranţă, cel mai devreme, în luna septembrie. Împreună cu Poliţia Rutieră vom adopta un program de restricţii în funcţie de lucrările programate, astfel încât în toamna să reabilităm autostrada A2 cu un minimum de disconfort”, a precizat Cătălin Homor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-28Parerea ta...

EUGEN
28 Mar 2016

Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe trecerile de pietoni.Să învețe a se da jos de pe ele când se angajează în traversare.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff din Piața Victoriei.Se strâng pe biciclete cu pietonii la roșul pietonal și când apare verdele pietonal traversează călare pe ele făcând slalom printre pietoni.Noi,pietonii,pe lângă că trebuie să fim atenți la traversare din părțile laterale mai trebuie în + să fim atenți și din față și din spate la bicicliștii ce fac slalom printre pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe trecerile de pietoni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine