2020-05-31 14:20

Cod Galben de caniculă și disconfort termic în Bucureşti şi alte 15 județe

 |  11:50
Cod Galben de caniculă și disconfort termic în Bucureşti şi alte 15 județe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare Cod Galben de caniculă și disconfort termic, valabilă în Bucureşti şi alte 15 județe.

Potrivit ANM, în cursul zilei de duminică, în cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei și local în Oltenia, valul de căldură va persista. Temperaturile maxime vor atinge 35...36 de grade, iar la amiază disconfortul termic va fi mai accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități în aceste regiuni, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Avertizarea ANM cod galben de caniculă şi disconfort termic vizează județele Mehedinți, Dolj, Olt, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Constanța, Tulcea, Ialomița, Brăila, Dâmbovița, Buzău, Prahova și Municipiul București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-31Parerea ta...

CETATEAN
31 Iul 2016

UCIGASI SI DESERTIFICAREA BUCURESTIULUI SINT CEI CARE AU DISTRUS PINZA FREATICA DE LA 6 METRI LA 30 METRI SAU MAI MULT . ADICA METROUL BUCURESTI SI PROIECTANTI LUI . SA DEA BANI LA BUGETUL LOCAL IN FUNCTIE DE DISTRUGERILE PROVOCATE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine